2777
2789
عنوان

درباره تبخال و زگیل اطلاعات میخوام میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 23 پست
تبخال که هم درد داره و هم ظاهری مشخصه. من ی جلسه رفتم لیزر پیش ی دکتر از خدا بی خبر که خیلی هم تعریف ...

آخه من تبخال رو گفت داخل واژنته روزیم ک جوابا رو ب دکترم نشون دادم گفت زگیل نداری گفتم تبخال چی دیگه کثافت جوابمو نداد الان دلهره دارم همش

ولی عفونت خیلی خیلی شدید دارم ک قرص ازیترو

و فلوکونازول

پماد کلوتریمازول%1

پماد اِن اِن داده

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپ اسمیر یه قسمت داره در مورد هرپس سیمپلکس همون ویروس تبخاله اونجا رو ببین اگه علامت نزده که نداری

این جواب پاپ اسمیرم

برای محکم کاری میگن این ازمایشو بدیم منم نداشتم ولی دکتر برام ازمایش hpvنوشت و .. مردم و زنده شدم تا ...

منم التهاب دارم تو پاپ زده ب من پماد کلوتریمازول 1%

پماد ان ان 

قرص ازیترو و فلوکونازول داد

نه ... نیست ... کاندیدا داری و التهاب

وای خدارو شکر این مدت دیونه شدم

شما میدونی چی مصرف کنم ک خوب بشم؟ 

دکتر بهم پماد کلوتریمازول 1%

پماد ان ان 

و ازیترومایسین 

فلوکونازول داده ک مصرف کردم تموم شد ولی شک دارم خوب شده باشم

وای خدارو شکر این مدت دیونه شدمشما میدونی چی مصرف کنم ک خوب بشم؟ دکتر بهم پماد کلوتریمازول 1%پماد ان ...

همینا خوبه دیگه دکترت داده ولی با آنتی بیوتیک ضعیف  میشی باز میاد ... یه مولتی ویتامین هم بگیر بخور

همینا خوبه دیگه دکترت داده ولی با آنتی بیوتیک ضعیف میشی باز میاد ... یه مولتی ویتامین هم بگیر بخور

ممنونم عزیزم از راهنماییت ♥️🌹😘