2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم از نگاه سنجش

284 بازدید | 8 پست

اخر مرداد ینی چی. ایا ینی ۳۰ مرداد؟ یا ایا ۳۱ مرداد؟

از عذاب دادن ماها چه نسیبشون میشه؟

خدا لعنتتون کنه

ن زمانبندی درست حسابی

نه برنامه ریزی درست حسابی

ن امتحاناتتون حساب‌کتاب داره

نه نمراتی ک میدین(تراز،رتبه،معدل،هرچی)

یبار گفتن ۲۲ مرداد. بعد گفتن ن ۲۵ مرداد تا ۲۹ مرداد. بعد گفتن ن منظور ما اواخر مرداد! بترکین الهی

مجدد خدا لعنتشون کنه! 

ب نظر من اواخر مرداد برا اونا یعنی ۳۲ مرداد ساعت ۲۵ 😅

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه احتمللا

منتظر نتایج فرهنگیانی ؟

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

اواخر مرداد یعنی ممکنه هفته اول شهریور هم باشه. بعد طرف فقط یک هفته وقت داره که بزرگترین تصمیم زندگیشو بگیره وتازه سریع بره ثبت نامم بکنه 

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
اره. میدونم نشده. ففط میخوام ببینم با چشای خودم خیالم راحت شه

انشالله ک هر دو قبولیم