2777
2789
عنوان

بیاین حداقل یکم درد دل کنیم

97 بازدید | 10 پست

بیاین حداقل یکم دردل کنیم ، شاید اینطوری حالمون

کمی بهتر بشه ؛ هر حرفی که تو دل تون مونده بود رو بزنید  ، از سختیا کی میکشین و کسی حتی خبر نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی میشه لطفاً اگه حالشو داری یه سر بری تاپیک آخرم 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

پسرم رو گذاشتم زبان 

خیلی براشون سخته، احساس می کنم بهش فشار میاد

مثلا ترم یک حروفات رو تموم کردن،الان افتادن کلمه های سخت مثل rectangle

یهویی از حرف بیفتی رو کلمه خیلی سخته 

،ولی چون با دوتا دوستاش در رقابته ،نمیتونم اعتراف کنم 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

کاش از لحاظ اجتماعی قوی بودم. کاش چند تا دوست واقعی داشتم. دیگه این روزا بیشتر خونه می مونم. از بیرون و اجتماع گریزان شدم. روز هاست تنها کسی که دیدم پسرم بوده...

این هم درد دل من. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

کاش از لحاظ اجتماعی قوی بودم. کاش چند تا دوست واقعی داشتم. دیگه این روزا بیشتر خونه می مونم. از بیرو ...

شاید یه مدت نیاز به تنهایی داری یه مدت با خودتت خلوت کن ببین بعدش اگه خواستی دایره دوستیت رو تو گسترش بدی برو پارک ، باشگاه ،یه کلاس جدید دوست هم فرکانس تو پیدا کن  

از هر طرف تحت فشارم؛ هیچ کس مایه ارامشم نیست.دوس داشتم یکی پشتم بود‌.دلم میخواست خوب پول دربیارم.

میدونم دقیقا چی میکشی ادم یه موقع هایی بر ادامه دادن به یکی احتیاج داره خب