2777
2789
عنوان

تو جمع خونه پدرشوهر

235 بازدید | 24 پست

اصلا کسی بهم محل نمیده 

میرم خونه پدرشوهرم همیشه یه گوشه تنها نشستم

شاید بگین خودت برو پیششون سرصحبت باز کن ولی کنارشونم باشم باز میبینی مثلا خواهرشوهرم بلند شده رفته پیش یکی دیگه حرف میزنه

اصولا ادم درونگراییم شاید بخاطر همینه که معاشرتی نیستم

ولی حس بدیه کلا

این که تو جمع باشی و دیده نشی 

کسی هست مثل من باشه؟

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل اینجوری بودم

چون مقایسه میکردم با جوی که تو خانواده و فامیل خودمه

به مرور درست میشه عزیزم

تو حرف زدناشون خیلی بی طرفانه و آینده نگرانه خودتو وارد کن

یعنی مثلا اطلاعاتت رو در حد سطحی بروز بده

من تو جمع خانوادگی و فامیلی میشینم همشون به زبون محلی صحبتت میکنن من اصلا نمی‌فهمم چی میگن فقط لبخند میزنم 

بعضی وقتا یه لحظه احساس غریبی بهم دست میده که 

من بین این همه غریبه چی می‌خوام 🥲😂😂حالا شوهرم باشه مشکلی ندارم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

منم دقیقا همین طوریم ،با گوشی خودمو سرگرم میکنم ،به شوهرم چندبار گفتم بیا پیشم بشین منو تحویل بگیر ولیی فقط یکی دوبار اینکار رو میکنه بعد باز می‌ره دورتر میشینه و منو آدم حساب نمیکنه.

منم دقیقا همین طوریم ،با گوشی خودمو سرگرم میکنم ،به شوهرم چندبار گفتم بیا پیشم بشین منو تحویل بگیر و ...

خیلی حس بدیه انگار یه چیزی کم داری که هیچکی نمیاد سمتت

من ی مدت زیاد ازینکه توچشم بودم تو‌جمع خودشونو فامیلاشون مادرهمسرم حرص میخورد. رفتارش معلوم بود گاهی،ی تیکه هایی ام مینداخت وسطاش،  هی اسم اون یکی جاریمو میاورد وسط ک ب بقیه ام بگه اونم فلان .‌

اما یادم نمیره خب، تقصیر من نبود که . بمن چه

parasoo1989@
اگر محیط مدرسه و دانشگاه یا کلا اجتما و رو ببینی کسایی که گوشه گیر و تنهان کسی معمولا نمیره سراغشون

دقیقا همینطوره و بدیشم اینه که فکر میکنن طرف مغروره و خودشو میگیره درصورتی ک اصلا اینطور نیست