2777
2789
عنوان

گویا امشب باید همش رو منبر باشم

200 بازدید | 16 پست

اهای اونی ک میگی بچم زشته.

لنتی تو ب خودت میگی " معمولیم تو دل برو و جذابم"

بعد میگی " بچم شبیه منه " " بچم زشته"

😐😐😐خو لامصب اگ شبیه توعه ک تو دل بروعه

اگ تو شبیهشی ک خب پس خودتم زشتی

حالا شایدم افسردگی بعد زایمان داری

ولی خب من همه حس هارو تجربه کردم. این یکی خیلی نامردیه. اینکه مامانِ ادم، چنین نظری داشته باشه در موردمون.

هعی. حالا چس ناله های خودمو قاطی نکنم بهتره.

یکی دستمو بگیره بیام پایین

گزارش بزنید این مدل تاپیک های کودک آزار رو

نه یکی نه دوتا ده تا تاپیک زده متنفرم متنفرم نه مشاوره می‌ره و نه ب یک تاپیک راضیه 

این یک جور کودک آزاری هست و بی احترامی ب حق اون بچه ک‌مهر مادری هست

یعنی چی مد شده بچه ام دختره ازش بدم میاد 

بچه ام سبزه است متنفرم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حرصم از همین در میاد

یه خانومی اومده بود میگفت بچم زشته سیاهه مثل زغاله

خواستم بگم والا از تو و شوهرت همین در میاد دیگه، مام توقع بچه اروپایی نداشتیم ازتون

کظم غیض کردم نگفتم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا سرت گیج نره عزیزم دستتو بده بمن😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ترکید اتفاقا تاپیکش

زدم براش گزارش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😂😂دامنم رو با یه دست گرفتم بالا. اون یکی دستم رو کاربر بالاسر شما گرفته نیفتم

خب منم پاتو میگیرم خواب رفته😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

این خانم خیلی وقته این تاپیکو تکرار می‌کنه و امیدوارم که فقط یه کاربر روانی باشه که قصدش مسخره کردن کاربر است همین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بازم نمی‌ایی اسی ببین مسخره ات نیستم از اون ور مجلس کشوندم اینور محلس میگم دستتو بده پاتو بده بهونه میاری ولت میکنم بخوری زمینه دستتو بده گفتم😂😂