2777
2789
عنوان

خونه60 متری دوخواب بهتره یا یک خواب

139 بازدید | 10 پست

سلام خونه 60 متری دو خواب دراوردن اشپزخونه 6متر دراومده پذیرایی دوتا 9 متر همسرم میگه یکی از خوابارو خراب کنیم قاطی پذیرایی کنیم یه دونه بچه دارم چیکار کنم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته که خوابها کوچیک درمیان ولیزبنظرم بابچه دوخواب واقعا لازمه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

به هیچ‌ وجه این کار و انجام نده خونه ما هم ۵۷ متره تک خوابه تمام وسایل پسرم تو پزیرایی هست میز تحریر _ پی اس 5 _ لبتاب _ تخت خلاصه که کلا نظم خونه به هم خورده هر کاری میکنم نمیشه یه چیدمان خوبی داشته باشم

به نظرم دو خوابه، اتفاقا ما هم این تصمیم رو داشتیم ولی دیدیم حالا برا اینکه سالی دو سه بار مهمون میخواد بیاد بقیه سال رو ما اذیت بشیم

بچه اتاق داشته باشه خیلی بهتر خونه هم نظمش بیشتره، وقتایی هم که مهمون داریم یکم مبل و وسیله جابجا میکنیم جا باز میشه

خدا جونم❤️ برای تمام چیزهایی که دارم اما آنها را نمی بینم شکرت🌹❤️

کوچیک نیست اشپزخونه؟ پذیراییمون اصلا نور نداره یه اتاق 12 دراوردن یکیش 9 میگیم 9 متر خراب کنیم اتاق 12بدیم به بچه خودمون پذیرایی بخوابیم مهمون که زیاد میاد خونمون تو پذیرایی جا نمیشن الان پذیراییم 30 متر جا کم میارم