2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5تا8تومن قیمت آموزشهدوباره 5تا8تومن هم وسیله هاشبه برند مونده قیمتا متغیرهولی شغل خوبیه

میشه موفق شد و درآمد خوبی داشته باشیم یا نه سخته و تا وقتی کار بگیره زمان بره؟

وسایلشم گرونه عزیزم؟؟؟سخته یانه؟؟بنظرشما بی فایدس؟

وسایل هم گرونه ولی تموم نمیشه میخای بگیری درست هزینه کن برند بگیر ولی عمری میمونه برات

هزینه کن کلاس خوب برو مربی باکیفیت اکثرا همه به درد نخورن من جلسه ایی یه تومن دادم هیچ غلطی نکرد چندتا مدل ساده یاد داد ولی مشتری از من بیشتر میخاست

وسایل هم گرونه ولی تموم نمیشه میخای بگیری درست هزینه کن برند بگیر ولی عمری میمونه براتهزینه کن کلاس ...

آها ممنون عزیزم

سوال آخرم اینه شما دیگه ادامه ندادی؟

اینو در نظر بگیر که یک بار دو سه تا وسایل گرونشو‌ میخری بعد دیگه راحتی و بیشتر هنر دستته. من خودم سالن دارم و اکستنشن مژه کارم. شینیون از همه ی لاین ها کم هزینه تر و پر سود تره. فکر کن مشتری میاد شینیون میکنی براش.مواد خاصی که رو سرش استفاده نمیکنی

ولی ناخن و اکستنشن و اینا همششش مواده و همش باید بری بخری

میشه موفق شد و درآمد خوبی داشته باشیم یا نه سخته و تا وقتی کار بگیره زمان بره؟

اینش دیگه واقعا به خودت بستگی داره

اگه زرنگ باشی و استعداد داشته باشی موفق ترین میشی و بدون هیچ هزینه ای کلی درآمد برمیداری

فقط کافیه یه مدت فقط و فقط تمرین کنی و سلیقه به خرج بدی.. خیلیا یک ماهه وارد بازار کار شدن

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌