کولهپشتی مدیر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 976 عنوان از کردستان کسی هست | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 23 پست ماچهارشنبه قرار بیایم طرف کرمانشاه وکردستان مسافرت هوا چطوره گرم نیست جاهایی دیدنیش کجاهاست؟ 1403/05/30 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کولهپشتی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 976 راستش رو بخاید تو کردستان تورم یکم بالاتره وجنس ها گرون تره بنظرم اینجابرای خرید لوازم خونگی بهتره ت ... خودمم جنوبم اینجاهم وسیله برقی قیمتش خوبه
manamaaa عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 5073 عاشق لباساشونم پس حتما امتحان کن فک کنم تو هورامانت و...میدن برا عکاسی،راسنی قران نگل هم ببین تو روستای نگل خلاصه خیلی جا هست بکر و دیدنی،البته تا اردیبهشت بهتر بود طبیعتش 🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو می ترسد...
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 پس حتما امتحان کن فک کنم تو هورامانت و...میدن برا عکاسی،راسنی قران نگل هم ببین تو روستای نگل خلاصه خ ... پل معلق شیشه هم حتما برید اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
کولهپشتی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 976 پس حتما امتحان کن فک کنم تو هورامانت و...میدن برا عکاسی،راسنی قران نگل هم ببین تو روستای نگل خلاصه خ ... ممنون ااز راهنمایی هات تایم کم نیاریم انشالله همه جاشو میگردیم
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 پل کدوم شهره؟؟ توروستای تاریخی نگل هستش که قران نگل هم که ازقدیمی ترین قران هاست اونجاست حتمابرید اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
کولهپشتی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 976 توروستای تاریخی نگل هستش که قران نگل هم که ازقدیمی ترین قران هاست اونجاست حتمابرید حتما عزیزم سپاس فراوان بابت راهنمایی هاتون
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 حتما عزیزم سپاس فراوان بابت راهنمایی هاتون بهتون کلی خوش بگذره عزیزم انشاالله این سفر جزو بهترین خاطراتت بشه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
کولهپشتی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 976 بهتون کلی خوش بگذره عزیزم انشاالله این سفر جزو بهترین خاطراتت بشه انشالله عزیزم