2777
2789

سلام نه گلم. گرم نیست تازه شبهاش هم سرده

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

جاخای دیدنی هم بستگی داره کذوم شهر بخای بری

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامتی عزیزم 

ن خنک شده،و رنگ و روی پاییز گرفته

سنندج برین ابیدرشو و کلی خونه قدیمی

سقز برین غار کرفتو و قلعه زیویه برا دوران باستان 

بازار پارچشم برین قطب پارچه س 

مریوان دریاچشو برین

بانه پاساژاشو بگردین

کرماشانم ک طاق بستان و روستاهای هورامانش برین

کلیم خونه بومگردیهست

کلانه حتما بخورین🤪

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

پالنگان، مریوان، اوامانات، بانه

همشون عالی هستند.سنندج هم تشریف بیارید

ببخشید گلم برا خرید کدوم شهر خوبه خرید پوشاک وکفش و..

راستش رو بخاید تو کردستان تورم یکم بالاتره وجنس ها گرون تره بنظرم اینجابرای خرید لوازم خونگی بهتره تا پوشاک ولباس