بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام جای دولتی اگه بخای عمل کنی فکر نکنم بیشتر از یکی دو میلیون بشه......ولی خب پیش متخصص من رفتم کلینیک خودش تقریبا ۱۵ تومان تا ۱۷ تومان برای بیهوشی هزینه کلینیک میشه دکترم تقریبا ۱۰ تا ۱۵ میگیره بین ۳۰ تا ۳۵ تقریبا میشه من خودم یکشنبه اسفند ۱۴۰۳ سینوزیت پولیپ دارم اگه تیغه داخلی بینیتون هم انحراف داشته باشه حین عمل آندوسکوپی از داخل بدون برش از بیرون بینی صافش میکنن من خودم ۳۰ تومان قرار شد بدم چون چند سال قبلا زیبایی عمل داشتم حساسه برای چشم و مایع نخاعی که بایدبا دقت انجام بشه من پیش دکتر دولتی نمیرم چون هشتاد نود درصد جراحی های توسط رزیدنت ها انجام میشه و دکتر فقط بالا سرش هست اگه خطایی هم بشه کسی جوابگو نیست ولی خب برای کسایی که عمل کردن حساس تره .ادمایی که عادی بدون جراحی زیبایی هستن زیاد سخت نیست چون بالای بینییشون زیاد کوچیک نشده.. اسم دکترم آیه ترقی هست تو گوگل بزنید میاد حالا بعد از جراحیم هم کامنت میزارم که دوستانی که سینوزیت پولیپ دارن اطلاع رسانی بشه