2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسی می دونه چیه بگه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

بد به دلت راه نده حتما ببر دکتر انشالله چیزی خاصی نیست

چه جالب دخترمنم ۸سالشه امروز عکس مچ دستشو گرفتیم نوشته سن استخوانیش ۹سال و ۶ماهه...تا شنبه که نوبت دکتر داریم ببرم نشونش بدم هزار تا فکرو خیال میاد تو سرم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه زخم شده پوستش انگار ساییده شده شما اینجوری میشدی؟

اره حساسیت ک فقط دون دون نمیکنه 

شایدم لباسش تو گرما اینا ساییده شده خیلی درد میگیره ادمو من خدم بعضی موقع ها اینجوری میشم انگار ادم فک مکنه سوخته

شلوارهاش پلاستیکی احتمال زیاد.واژنشم خشک نکرده اون پنیرک هاعفونته

نگران نباش پمادبیرونی تریامیسیون  ان ان بهش میده بیرونش بزنه

سفالکسیمم میده واسه داخلش که کپسول خوردنی طی دوهفته خوب میشه نگران نباش

دکترببرحتما

شیرینی جات تعطیل تاخوب شدنش

دامن بپوشه لباس زیرنپوشه 

محیط روباشامپوبچه بشوره وباسشواربافاصله خشک کنه

بهترین معجون براش آب زرشک طبیعی درست کن براش

بزارتوجوش شیرین وآب ولرم تووان بشینه

نترس خوشکلم خوب میشه 

میگه زیاد نمیخاره زخمش میسوزه

اهان،احتمالا جوش زده زیرپوستی،لباس زیرهاشو با چی میشوری؟؟

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

بد به دلت راه نده حتما ببر دکتر انشالله چیزی خاصی نیستچه جالب دخترمنم ۸سالشه امروز عکس مچ دستشو گرفت ...

ناراحت نباش گلم انشاالله چیزی نیست....بد دردیه مادربودن

فقط خدا
شلوارهاش پلاستیکی احتمال زیاد.واژنشم خشک نکرده اون پنیرک هاعفونتهنگران نباش پمادبیرونی تریامیسیون ا ...

عزیزم پنیرک نیست که لکه افتاده و انگار میخواد به اونطرفا هم پخش بشه و جاهایی که لکه زیاده انگار پوست نازک شده وزخم شده 

فقط خدا
اره حساسیت ک فقط دون دون نمیکنه شایدم لباسش تو گرما اینا ساییده شده خیلی درد میگیره ادمو من خدم بعضی ...

نمیدونم ولی جایی نیست که ساییده بشه به شلوار مثل اینه که جاهایی که لکه های سفید هست پوست نازک شده و زخم شده

فقط خدا
عزیزم پنیرک نیست که لکه افتاده و انگار میخواد به اونطرفا هم پخش بشه و جاهایی که لکه زیاده انگار پوست ...

میفهمم خوشگلم واژن وقتی عفونت کنه یه آب اسیدی تولیدمیکنه پوست رومیسابه حتی نخارونی پنیرکم مطمن باش داخل واژنش داره اون آب عفونت سوخته اون ناحیه رو