2777
2789
عنوان

بارداری در چهل وچهار سالگی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 20 پست
سلاماولا تبریک میگم،ان شاءالله قدمش خیر باشه واسه تونثانیا به زودی تو دلت جا باز میکنه و با دنیا اوم ...

انشالله امیدوارم بتونم هرچه زودتر خودمو جمع و جور کنم اگه این فکرای بیخود بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود و دکتر گفته بود دیگه بچه دارنمیشی مگه با ای وی اف

منم خداخواسته بعد دوتا پسر الان درسن چهل ودو باردارشدم 

منم حوصله شو شاید نداشته باشم اما خوب مطمئنا این بچه مثل اون دوتابچه هام برام عزیزه و فرقی نداره 

بچه هامم از اینکه داره نی نی میاد خوشحالن و قول همکاری بهم دادن 

مطمئنا برای تک دخترت داری یک حامی میاری قرارنیست ماها تاابد باشیم پس به این فکر کن انشاءالله اگر روابط بچه هات باهم خوب باشه بعدها چقدر ازاین کارت راضی خواهی بود ودخترت انشاءالله بعدها تنها نخواهد بود

خیلی اگر سخت باشه همون اولشه خداراشکر یک دختربزرگ داری که کمک بزرگی برات هست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم خاله من توی ۵۰ سالگی با وجود اینکه یائسه بود با کلی دکتر رفتن باردار شد الان واقعا عاشق بچشه د ...

جدی میگی  کاش ازش بپرسی چه دکتری رفت که باردار شد.  خیلی دلم میخواد یه بچه دیگه داشته باشم. بچه م تنهاست