2777
2789
عنوان

بارداری در چهل وچهار سالگی😥

5248 بازدید | 20 پست

سلام یه دختر ۱۳ ساله دارم الان تو سن ۴۴ سالگی باردارم

خیلی از لحاظ روحی داغونم اصلا نمیتونم هیچ حسی نسبت به این بچه داشته باشم همه بهم میگن توکلت بخدا باشه خودش کمکت میکنه  سرزنش میکنن که داری ناشکری میکنی ولی بازم حسم عوض نمیشه یه حالت بی تفاوتی در عین حال سردرگمی دارم 

یکسره دارم به این فکر میکنم اگه دنیا بیاد من حسی نسبت بهش نداشته باشم چیکارکنم😔 سنم بالا رفته الان دیگه دخترم سرگرمیهای خودشو داره ومنم بااین تنهایی خیلی خو گرفته بودم حس میکنم فرسوده شذم وتوان بزرگ کردن یه بچه دیگه تواین سن رو ندارم روی کمک هیچ کس نمیتونم حساب کنم 

لطفا اگه مشاوره خوب و دلسوز سراغ دارید معرفی کنید 

چون خیلی حرفارو نمیتونم به همسرم میخوام با مشاور صحبت کنم راهکار بده 

ممنون

دنیا بیاد عاشقش میشی .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

ان شاءالله خدا کمک کنه عزیزم شرایط یکطور نمی‌مونه 

منم باردارم بعضی وقتا حس های بدی سراغم میاد میگن بخاطر هومورن ها هم هست 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

اولا تبریک میگم،ان شاءالله قدمش خیر باشه واسه تون

ثانیا به زودی تو دلت جا باز میکنه و با دنیا اومدنش  زندگیتون رو از این رو به اون رو میکنه

اتفاقا تو این سن بچه دار شدن باعث میشه احساس تنهایی نکنید

امیدوارم خدا با این بچه درهای رحمت و نعمتش رو به روتون باز کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

عزیزم خاله من توی ۵۰ سالگی با وجود اینکه یائسه بود با کلی دکتر رفتن باردار شد الان واقعا عاشق بچشه درسته از اول خودش خواسته ولی این حس شما همیشگی نیست ان شاالله بچه به دنیا بیاد تغییر میکنه 

ناخواسته بود ،؟دنیا بیاد عاشق ش میشی مخصوصا که چندین  سال بچه ی کوچیک نبوده تو خونه تون ولی خب اره از اون ورم سخته چون اسایش و آرامش تون یهو بهم میخوره ،منم فاصله ی بچه هام‌نزدیک ده ساله هم سخت بود هم خیلی شیرین