2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میخواد بیاد خونم

473 بازدید | 29 پست

سلام

خواهرشوهرم به شوهرم زنگ زده که فردا میخواد بیاد خونمون

وقتی میاد خواهر دومشو بچه های برادرش و پدر مادرشو هم با خودش میاره

خودش سه تا بچه داره خواهرش دوتا بچه های برادرش دوتا

یعنی ده نفر میان

ما خونمون طبقه دومه و بچه ها به شدت فضول

هر وقت میان صابخونه دعوامون میکنه

همه اینا به کنار من از وقتی عروس این خانواده شدم تا الان فقط یکبار رفتم خونه خواهر شوهرم اونم بدون دعوت

واقعا زورم میاد هر دو سه هفته بیان 

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و چقدر بی ادبه که به شما زنگ نمیزنه اطلاع بده.... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مد شده اونجور تاپیکامیدونید ما حرص میخوریم میزنینچرا ما دور اطرافمون از این چیزا نداریم

شما اطرافتون ندارید ما بدتر از اینم داریم متاسفانه 

به من نگو میو، ما دیگه هیچ میویی با همدیگه نداریم🐈

از حق نگذریم هر چی جلوشون بزارم میخورن و کمک هم میکنن

فقط زورم میاد تا الان نشده دعوتم کنه یا هر وقت بهش بگم میخوام بیام خونت میگه نهمون دارم یا دارم میرم بیرون

یبار هم خونه مادرش بودم زنگ زد مامان فقط تو و اجی تنها بیاین واسه نهار

خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیوردم

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی
به شوهرت بگو بهشون بگه

هزار بار گفتم

میگه گناه دارن فقط منو دارن اگه خونه من نیان خونه کی برن پس

حتی بهش گفتم اگه اینطوره من میرم خودت ازشون پذیرایی کن حاضر بود بره از رستوران غذا بگیره ولی نگه نیان

تقصیر خودته که حرکتی نمیزنی ، غذا چی میزاری جلوشون؟ چجور پذیرایی میکنی؟فردا که میاد شوهرت خونست؟

غذا هر چی باشه واسشون مهم نیست اصلا

حتی اگه املت بزارم

اره شوهرم خونه ست روزا

چکار کنم خواهر