2777
2789
عنوان

لطفا همه از دید خودشون کمکم کنند

156 بازدید | 32 پست

سلام. من شوهرمو خیلیییی دوست دارم و کاملا بهش اعتماد دارم امشب فهمیدم یه دروغی بهم گفته ینی خودش اعتراف کرد. یه مقدار زیادی پولی رو به کسی قرض داده اونم وقتی خودمون احتیاج داشتیم. من شنیدم شوکه شدم شما جای من بودید چه حالی می‌شدید و چیکار می‌کردید الان قهر طورم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یکی از فامیلای خودش و گفت نیاز شدید داشته در صورتیکه خودمون بیشتر لازممون بود

اوکی  گرفتم  حق دارید قهر باشید  چون فامیل خودش باشه اشکال نداره اما برای خانوادش که نیاز دارن نه

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

به یکی از فامیلای خودش و گفت نیاز شدید داشته در صورتیکه خودمون بیشتر لازممون بود

شرایط شما و فامیل همسرت رو نمیدونم؟ 

اما ممکنه واقعا تو وضعیت بدتری بوده باشن. 

یا مثلا چون به همسرت رو انداخته ، همسرت خواسته کارش رو راه بندازه. 

یا دلایل دیگه ... 

شرایط شما و فامیل همسرت رو نمیدونم؟ اما ممکنه واقعا تو وضعیت بدتری بوده باشن. یا مثلا چون به همسرت ر ...

باید چیکار کنم الان چه رفتاری بنظرم درسته. دلم باهاش صاف نیست

همسر منم خیلی به خانوادش کمک میکنه و پول قرض میده  اونم در شرایطی که خودمون به اون پول نیاز داریم.  قهر نمیکنم ولی ناراحت میشم با قهر که درست نمیشه. اونی که در اصل اذیت میشه همسرمه. از بس کمک کرده دیگه عادت کرده 

همسر منم خیلی به خانوادش کمک میکنه و پول قرض میده اونم در شرایطی که خودمون به اون پول نیاز داریم. ...

چیکار کنم نگرانم عادت کنه مخصوصا دروغ گفتن خیلی ناراحت شدم

همسرت خودش بهت گفته درسته؟ بعد شما ناراحت شدی؟ عکس العمل همسرت چی بود؟

من اول شوکه شدم بعد دیگه باهاش صحبت نکردم خیلی ناراحته همش میخواد بهم نزدیک شه ولی من دلخورم حسابی و دلم گرفته از دروغش

من اول شوکه شدم بعد دیگه باهاش صحبت نکردم خیلی ناراحته همش میخواد بهم نزدیک شه ولی من دلخورم حسابی و ...

همسرت آدم دروغگویی نیست درسته؟ 

همسرت واقعا شاید تو شرایط خاصی قرار گرفته؟ به نظرت اینطور نیست؟