2777
2789
عنوان

از دیشب تنهام خیلی حالم بده

520 بازدید | 28 پست

دیشب شوهرم رفت هیئت تا ۲ شب تنها بودم صبح قرار بود با مامانم بریم خونه یکی پای نذر اما دیشب خونه داییم بوده هنوز نیومده خونه داییمم نذر بود به یه دلایلی شوهرم اجازه نمیده اونجا برم که حق داره

مامانم قرار بود صبح زود بیاد اما گذاشته ۱۱ که همه خیابونا بستن اومده منم صبح اومدم خونه مامانم ولی بازم تنهام خیلی ناراحتم همش دارم گریه میکنم  شوهرمم همش هیئت اصن یه بارم منو بیرون نبرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولین ساله عروسی کردم محرمه اولین سالم هست اینجوری تنهام از صبح دارم گریه میکنم 

گریه چیز بدی نیست منم خیلی وقتا گریه میکنم 

ادم بعضی وقتا دلش میگیره 

کلا روزای تعطیل این جوریه درست میشه گلم

هر وقت حس تنهایی بهت دست داد یادِ لیوانِ تنهایِ توی گونی برنج بیوفت😂

حتما باید بیرون برین؟من این چند روزو خونه بودم و کارامو کردم،هنوزم تموم نشده که تقصیر نی نی سایته 😟

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بیخیال منم همش تو خونم

فقط شبکه عوض میکنم یه نوحه یا روضه خوب پیدا کنم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حتما باید بیرون برین؟من این چند روزو خونه بودم و کارامو کردم،هنوزم تموم نشده که تقصیر نی نی سایته 😟

خب آدم دلش میگیره همه بیرونن هیچکی ام فکر من نیس حتی مامانم نکرد یکم زود بیاد منو سرکار گذاشت گفت بریم پای نذر اگه میدونستم نمیاد میرفتم خونه مادر شوهرم

خب آدم دلش میگیره همه بیرونن هیچکی ام فکر من نیس حتی مامانم نکرد یکم زود بیاد منو سرکار گذاشت گفت بر ...

نمیدونم والا روحیه ها فرق داره،من ترجیح میدم یا خونه باشم یا با نامزدم بریم گردش و تفریح و سفر که چون اون میره هیئت دیگه من موندم کارامو انجام بدم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
خوب حالا خونه باشي چي مي شه مگه؟؟؟ من كه نه باردارم،نه چيزي،همش خونه بودم و بيرون نرفتم و هيئت نرفتم ...

من نمیتونم خیلی حوصلم سر رفته😔

دلم میخواد با همه قهر کنم اصن خیلی عصبی ناراحت شدم