2777
2789

لاغری فقطط ورزش هوازیییییی

طناب 

تردمیل

و امثال اینااااا

و کم کردن کالری روزانهههههه

😂همین

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری فقطط ورزش هوازییییییطناب تردمیلو امثال ایناااااو کم کردن کالری روزانهههههه😂همین

نه من سوال فقط با شنا بود

بازم مرسی که نظرتو گفتی

🍃زندگی معلوم نمیکنه که کی تو پیمونه عمرت سر رسیده پس زندگی کن🐚🕯️⏳

شنا ورزشیه که کالری زیادی میسوزونه 

ولی به شرطی که تو یه شناگر حرفه ای باشی و یک ساعت واقعا تند تند شنا کنی هی از این ور استخر بری اون ور استخر بدون استراحت طولانی

مثلا بعضیا تازه اموزشی میرن استخر یا میرن تو آب راه میرن 😭😂از یه ساعت نیم ساعت اونم آروم آروم شنا میکنن و پا میزنن تو آب

خب این هیچ تاثیری توی لاغری نداره در غیر این صورت 

شنا یه ورزش عالی به منظور کاهش وزنه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

من قبلا به خاطره دیسک کمر سه ماه رفتم آموزش شنا دیدم تو اون مدت یکم لاغرتر شده بودم

مرسی بابت گفتن تجربه تون

شنا ورزشیه که کالری زیادی میسوزونه ولی به شرطی که تو یه شناگر حرفه ای باشی و یک ساعت واقعا تند تند ش ...

من تازه میخوام برم برام سوال شد

مرسی بابت گفتن نطرت

نه من سوال فقط با شنا بودبازم مرسی که نظرتو گفتی

فدات 

ن تاثیر زیادی نداره چون دیدم از اقوام سالها رفتن و تغییری نکردن

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
من تازه میخوام برم برام سوال شدمرسی بابت گفتن نطرت

اموزشی میخوای بری؟ خیلیییی ورزش خوبیه ها 

آدم لاغر ترم میشه به شرطی که جدیش بگیره 

و تغذیه رعایت شه

کلااااا برای کاهش وزن تو باید میزان فعالیتت بیشتر از کالری ای باشه که دریافت میکنی

حتمااااا موفق میشییییییی 💕💕💕💕💕💕💕💕

تو میتونی💕💕💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اموزشی میخوای بری؟ خیلیییی ورزش خوبیه ها آدم لاغر ترم میشه به شرطی که جدیش بگیره و تغذیه رعایت شهکلا ...

بله 

مرسی  

بابت روحیه دادن ❤️‍🔥

بله مرسی بابت روحیه دادن ❤️‍🔥

شنا واقعا خوب کالری میسوزونه یه ماهه یادش بگیر بعد تمرکزت رو بزار توی کالری سوزی 

در حینی که داری شنا یاد میگیری تمرین های هوازی توی خونه و پیاده روی انجام بده

همین که تو تصمیمشو گرفتی یعنی نصف راهتو رفتی دیگه بقیش برات کاری نداره💕💕💕💕