2777
2789

سلام و شب بخیر خدمت دوستان

من یکم استرسی هستم و هر چن روز یه بار بدون علت تپش قلب میگیرم و احساس میکنم قراره اتفاقی بیافته

بدون تجویز پزشک میتونم استفاده کنم ؟

عوارض خاصی داره ؟

دوز مصرفی تون چنده ؟

با دکتر مشورت کنی بهتره 

دوز ده شروع کن بخور روزی یدونه

مهمتر اینه که با روانشناس درتماس باشی، اگه امکانشو نداری کتاب روانشناسی زیاد بخون و گوش کن

استرست رو باید درمان کنی ،قرص راه حل نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

پیشنهاد من اینه نخوری مگه اینکه مشکل قلبی داشته باشی چون عادت میکنی و وقتی تپش قلبت یکم بره بالا تحملت کم میشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکتر مشورت کنی بهتره دوز ده شروع کن بخور روزی یدونهمهمتر اینه که با روانشناس درتماس باشی، اگه امک ...

خودم دانشجوی روانشناسیم‌ و مشکل خاصی ندارم فقط گه گاهی کاملا بدون دلیل تپش قلب میگیرم

دوز ۱۰ میخورم اصلا اثر نمیکنه

پیشنهاد من اینه نخوری مگه اینکه مشکل قلبی داشته باشی چون عادت میکنی و وقتی تپش قلبت یکم بره بالا تحم ...

مشکل خاصی ندارم ، گه گاهی میشه که تپش قلب میگیرم

خیلی وقته سعی دارم استفاده نکنم ولی بعضی وقتا نمیتونم واقعا

ممنونم ازت

خودم دانشجوی روانشناسیم‌ و مشکل خاصی ندارم فقط گه گاهی کاملا بدون دلیل تپش قلب میگیرمدوز ۱۰ میخورم ا ...

تپش قلب گرفتن بی دلیل نیست عزیزم حتما علتی داره، یا ذهنی و روانیه یا مشکل قلبی و باید دکتر تشخیص بده، شاید اصلا پروپرانولول مناسب سیستم بدن شما نباشه و قرص دیگه لازم داشته باشی

و اینکه درسته ادم یه رشته ای رو میخونه ولی بازم ممکنه به نظر یه متخصص توی اون رشته نیاز داشته باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch