2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ‌چیا دیدی آخرش خوبه؟

اره خیلی خوبه یعنی سریال جوری شروع میشه وپیش میره که فکر میکنی یعنی آخرش قراره چی بشه هر چی بشه به اون خوبی نمیشه چون یه جورایی بیننده رو به سناریویی که داستان تو اوایل سریال چیده مطمئن میکنه بعد میزنه زیر همه چی و این عالیه 😂😂

وای وای بین دبیرستانی ها

سریال انتقام از دیگران هم عالیه عالیییییی

خیلییی سریال دبیرستانی نمی بینم مگه این که خیلی قوی باشه و خارج از کلیشه ها باشه این دوتا محشر بودن

سریال دوباره ۱۸ سالگی هم خیلی قشنگه ژانر غالب فانتزی عاشقانه کمدیه نه دبیرستانی ولی ۷۰ درصدش توی دبیرستان بودن فکر کنم قشنگ سریال دبیرستانی محسوب میشه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بازگشت یک گنگستر به دبیرستان

۲۵۲۱

سلسله مراتب

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

جدیدا هم دارم سریال بازگشت یک گانگستر به دبیرستان رو میبینم این مینی سریاله کاراکتر ها اونقدر گسترده نیستن ولی‌جذابیت داره برام چون واقعا کنجکاوم آخرش چی میشه متفاوت بود نسبت به بقیه ژانر های جابجایی بدن اینم فانتزی 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍