2777
2789

بچه ها کسی بوده بعد از اقدام به بارداری پریودش که قبلا منظم بوده یهو خیلی به هم بریزه ؟ 

من دو ماهه اقدام کردم اصلا داغون شدم هورمونام ریخته به هم . کسی تجربه داره؟ چی کار باید کرد؟😣😣😣 اعصابم خورده اصن

منم همینطور

قبلا این سوال رو پرسیده بودم بچه ها یه عده گفته بودن طبیعیه، یه عده هم گفتن شاید کیست داری، ولی چیزیم نبود. الان بعد از دو دوره 50 روزه، دوباره دوره هام سی روزه شدن

خدایا ، نی نیمو حفظ کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجور شدم همیشه منظم بود تو اقدام خیلی زود به زود میشدم کلا به هم ریخت بعد ۴ ماه باردار شدم

من ماه دوم اقدامم هم تمام شد و پریود شدم....راه درازی در پیش دارم😅😃

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
منم اینجور شدم همیشه منظم بود تو اقدام خیلی زود به زود میشدم کلا به هم ریخت بعد ۴ ماه باردار شدم

باز زودش خوبه دیرش خیلی بده تقریبا توی این دوماه چهل و پنج شش روز طول کشیده تا بیاد الکی میندازه عقب ادمو 

باز زودش خوبه دیرش خیلی بده تقریبا توی این دوماه چهل و پنج شش روز طول کشیده تا بیاد الکی میندازه عقب ...

درسته، زود خوبه ولی دیر شدن خیلی بده، من صورتم پر جوش شد از بس دو دوره دیر شد پریودم، الان دوباره میزون شدم

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
من ماه دوم اقدامم هم تمام شد و پریود شدم....راه درازی در پیش دارم😅😃

اشکال نداره اصن بهش فکر نکن من دیگه نا امید شدم ماه سوم دکتر بهم قرص داد گفت این ماه پری شدی ار این بخور تا ماه بعد باردار میشی بعد دیگه به بارداری فکر نمیکردم اصن استرس نداشتم ماه های قبل داشتم منتظر بودم پری بیاد قرص بخورم دبدم پری نیومد باردار بودم بیخیالی مهمترین چیزه من بهم ثابت شد

درسته، زود خوبه ولی دیر شدن خیلی بده، من صورتم پر جوش شد از بس دو دوره دیر شد پریودم، الان دوباره می ...

حالا اون موقعم به من میگفتن عقب بیوفته بهتره رحم داره آماده میشه هورمونا بهم میریزه استرسم داره آدم دیگه بدتر

اشکال نداره اصن بهش فکر نکن من دیگه نا امید شدم ماه سوم دکتر بهم قرص داد گفت این ماه پری شدی ار این ...

درسته منم یه مدته دیگه بیخیال علائم و اینا شدم، فکر نمیکنم بهش، اوایل خیلی حساس بودم که چی پیش میاد ، الان تازه یه شغل هم پیدا کردم و مشغولم اساسی بیخیال

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
درسته منم یه مدته دیگه بیخیال علائم و اینا شدم، فکر نمیکنم بهش، اوایل خیلی حساس بودم که چی پیش میاد ...

آره اینجوری خوبه دکترم گفت استرس اجازه نمیده لقاح انجام بشه چیز مهمیه این استرس

حالا اون موقعم به من میگفتن عقب بیوفته بهتره رحم داره آماده میشه هورمونا بهم میریزه استرسم داره آدم ...

بچه ات دختره؟ خیلیییییییی دختر خوووووبه،،،،،رحمته......عشقه......ایشالا سالم و سلامت باشه همیشه❤

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
درسته منم یه مدته دیگه بیخیال علائم و اینا شدم، فکر نمیکنم بهش، اوایل خیلی حساس بودم که چی پیش میاد ...

خیلی خوبه من همش بهش فکر میکنم و حساب میکنم که خیلی بده

بچه ات دختره؟ خیلیییییییی دختر خوووووبه،،،،،رحمته......عشقه......ایشالا سالم و سلامت باشه همیشه❤

خیلی دوس دارم دختر باشه فعلا گفتن ۶۰% دختره مطمئن نیست امیدوارم همین درست باشه😍😍 ممنونم ازت ایشاالله ماه دیگه خودت خبر خوشتو میدی بهمون😂❤️❤️

خیلی خوبه من همش بهش فکر میکنم و حساب میکنم که خیلی بده

همین بده استرس نمیذاره لقاح صورت بگیره هر ماه با خودت بگو این ماه نمیشم از ماه بعد که درگیرش نشی یهو میبینی بارداری