قبلا این سوال رو پرسیده بودم بچه ها یه عده گفته بودن طبیعیه، یه عده هم گفتن شاید کیست داری، ولی چیزیم نبود. الان بعد از دو دوره 50 روزه، دوباره دوره هام سی روزه شدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ماه دوم اقدامم هم تمام شد و پریود شدم....راه درازی در پیش دارم😅😃
اشکال نداره اصن بهش فکر نکن من دیگه نا امید شدم ماه سوم دکتر بهم قرص داد گفت این ماه پری شدی ار این بخور تا ماه بعد باردار میشی بعد دیگه به بارداری فکر نمیکردم اصن استرس نداشتم ماه های قبل داشتم منتظر بودم پری بیاد قرص بخورم دبدم پری نیومد باردار بودم بیخیالی مهمترین چیزه من بهم ثابت شد
اشکال نداره اصن بهش فکر نکن من دیگه نا امید شدم ماه سوم دکتر بهم قرص داد گفت این ماه پری شدی ار این ...
درسته منم یه مدته دیگه بیخیال علائم و اینا شدم، فکر نمیکنم بهش، اوایل خیلی حساس بودم که چی پیش میاد ، الان تازه یه شغل هم پیدا کردم و مشغولم اساسی بیخیال