2777
2789

ایرانی سینا مهراد یا ساعد سهیلی😍😂

خارجی: هوانگ این یوپ ، چا اون وو، لی جونگی

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون🥲

چون عشق بچگیامه😌😂

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اخه ادم اصلا اخلاقشون نمیدونهبرا دوستی شاید خوب باشنمن بهرام افشار و رضا یزدانی رو برای دوستی انتخاب ...

ای بابا مگه حالا ادم اخلاقای بقیه رو از قبل میدونه

بالاخره آشنا میشی😁

امیرعلی نبویاناز بس ک زنشو دوس دارع

آخ حق

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اووم‌ ته گوچا اون ووجونگ هه این سونگ کانگکیم سو هیون

از بین اینا فقط کیم سو هیون شناختم😂😂

لی مینهو چرا نبود پس🤔🤣

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ای بابا مگه حالا ادم اخلاقای بقیه رو از قبل میدونهبالاخره آشنا میشی😁

من که هرفیلم خارجی میبینم روی بازیگر مردش کراش میزنم😂😂

ایرانی همون بهرام افشار فقط

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

حقیقتا اخلاقاشونو که نمیدونیم ولی

جو یون چان

کیم ووسونگ 

هان جیسونگ 

آن هیو سوپ

شو مینگهائو 

مایک انجلو

لی جه هون 

هاروتو واتانابه 

دو کیونگ سو

یو کیهیون

کریستوفر بنگ

جون جونگ کوک

جیک شیم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍