2777
2789
عنوان

دست گل بزرگ طبیعیه من

139 بازدید | 10 پست

حدودا۵۰شاخه رز طبیعی طول یه متر با کاغذاش کجا بزارم و چکارش کنم قشنگ بمونه و کجا بزارم تو خونه

اونی ک امضامو خوندی الهی آرزوت خاطره شه.صلوات بفرسین برام  

نمی‌دونم والا 

فکر کردم دسته گل به آب دادی به چه بزرگی 😰😰 اومدم ببینم چکار کردی؟🥴🥴🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینم؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

مبارکه عزیزم 

اما به هرحال خشک میشه 

یه مدت ازش لذت ببر و برعکس اویزونش کن قشنگ خشک بشه بعدم اگر برات خیلی مهمه بده یه سری جاها هستن که گلهای طبیعی رو خشک میکنن و ترمیم میکنن داخل یه باکس برات تهیه میکنن تا بتونی نگه داری .

اینجوری  نمیشه خیلی نگهش داشت 

دسته گل من هم خشک شد  

مبارکه عزیزم اما به هرحال خشک میشه یه مدت ازش لذت ببر و برعکس اویزونش کن قشنگ خشک بشه بعدم اگر برات ...

چجور باکسی با چ جنسی دراز کردم رو کمد سر ته نمتونم سنگینه  میریزه

اطلاع ندارم، دیگه مسلما ساقه‌ها داخل آب باشه و جای خنک بهتره براساگر میشد عکسش بذار😍♥️

عزیزم میدونم خشک میشه اما نمدونم چکاکنم روش سلفون بکشم یاچی

خایم بزارم گف فایل مجاز نیست عکسشو

اگه خیلی برات مهمه ببر گل فروشی برات با مواد مخصوص خشک میکنه میزاره تو باکس میده بهت ولی گرونه

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
چجور باکسی با چ جنسی دراز کردم رو کمد سر ته نمتونم سنگینه میریزه

دقیق نمیدونم ولی مثلا پایینشون چوبه دور تا دور شیشه ای ک گل هم دیده بشه .ی حالت گاز میزنن انگار بهشون توپیجا دیده بودم که دسته گلای قدیمی عروس هارو ترمیم میکنن و داخل تابلوها میزارن ک بمونه براشون .

اره سنگین هست  دسته گلتون  اینجوری خیلی خوب خشک هم نمیشه  یعنی بعضیاش له میشه