2777
2789
عنوان

از غذاهایی که اختراع کردید بگید

97 بازدید | 12 پست

چه غذایی رو تغیر دادید یا فقط خودتون بلدید و درستش میکنید؟ میتونه خیلی غذای ساده ای هم باشه ها ولی بگید ما هم یادبگیریم😁😍

اسی جونم یه زحمتی میکشی تاپیک اخرمو گزارش بزنی 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ با نایلون 

عالی میشه ینیییی عالییی 

ی ظرف برمی‌داری داخلش یکم کره یا روغن می‌ریزی نمیزاری زیاد داغ بشه ، یکم نمک میزنی بهش 

بعد تخم مرغ هارو فوری می‌شکنی توش بعد ی نایلون می‌کشی رو ظرفت و زیرشو هم کم می‌کنی 

زرده ی تخم مرغی آبپز میشه سفیده سرخ میشه بقدرررری خوشمزه میشه ک نگم ینی

یه بار کوکوی لوبیا سبز درست کردم   

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خوب شد؟؟؟

خوشمزه بود 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

من خیلی تو دستورات غذا دست میارم 

خیلی زیادن نمیشه همه رو گفت 

لازانیا ، سیب زمینی و قارچ  نگینی سرخ میکنم بعد پیاز خرد شده تو پاز تفت میدم ادویه و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه میکنم چرخ کرده میریزم حسابی که سرخ شد رب میزنم و بعد ی استکان آب اضافه میکنم با چند پر جعفری و زعفران آب شده 

حالا لازانیای خرد شده بهش اضافه میکنم و میزارم نرم بشه بعدم روش رو پر پنیر پیتزا میکنم و دبش رو میبندم 

گاهی حال داشته باشم میزارم تو فر 

کو کو سبزی ، سبزی رو میزارم تو قابلمه آبش کشیده شه بعد زیرش رو خاموش میکنم  سیب زمینی نگینی سرخ میکنم و میریزم تو سبزی ها 

پیاز تفت میدم و ادویه میزنم اندازه دو قاشق چرخ کرده میریزم حسابی که تفت خورد دو قاشق گردوی خرد شده اضافه میکنم و بعد میریزم تو سبزی ها ،زمانیکه خنک شد تخم مرغ میریزم و کف تابه رو چرب میکنم ومواد رو میریزم و صاف میکنم میزارم پخته شه ی طرف که پخت برش میزنم و طرف بعدی رو سرخ میکنم 

بقیه اش حال ندارم تایپ کنم