2777
2789
عنوان

بازی حدس کلمه آخر برای امشب😇😥

1142 بازدید | 207 پست

چند تا کلمه سخت و یه جزیی یا چند جزیی میگم به ازای هر سوال درست ۱۰ امتیاز 

اولین نفری که ۲۰ امتیازی بشه برندست.

اگه من جایی اشتباه کنم ۵ امتیاز به همه میدم 😇🤗😶

جایزشم بودجه نداریم 😆😆😆😆😆میزنیم به حساب 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اوه 😮 در ایز نو بادی فور مای گیم 😥ای ام ساری  😐یس  اونجا دو نقر پیروز شدن بقیم تو مسجدن یا خوابیدن 😓

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بگو

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا دوتایی بازی کنیم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بگو

اخه اگه تعداد کم باشه هیجانش خیلی پایینه 😆

ج_ _ ی _ _ _

خوراکی نیست 

حیوان نیست 

گیاه نیست 

ج_ _ ی _ _ _ خوراکی نیست  حیوان نیست  گیاه نیست

فحشم نیست 😆