2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریدی ازش؟منبع اصلی بهترهمن داشتم قبلا

میشه اگه داری فقط یه درسش مثلا خدمات متقابل ایران و اسلام رو برام بفرستی چک کنم با اینی که دارم ببینم چقدر فرق میکنه. قصد سواستفاده ندارم به خدا . چون بخرم بعد ببینم فرقی نداره ۶۰۰ تومنم میره 

میشه اگه داری فقط یه درسش مثلا خدمات متقابل ایران و اسلام رو برام بفرستی چک کنم با اینی که دارم ببین ...

والا برای قبل تغییر منابع بود واس من

جزوه هاش ک خیلییی خلاصه بود اونموقع ولی ویساش بدک نبود

نه یکی بهم گفت من داشتم خوبه خوندم قبول شدم خواستم نظرسنجی کنم من وقت خوندن منبع اصلی رو ندارم.

من یه ما مونده به کنکور با دکتر فاضل قهرمانی فرد رفتم جلو ولی نتونستم خوب بخونم شیمی رو🥲اونم خوبه دکتر میلاد قادری هم شیمی جت رو خوب توضیح داده

عزیزم من کیانی نخوندن ولی تو مصاحبه یه دوستی بود میگفت خیلی خوبه کیانی همه مباحث رو در بر میگیره. 

من خودم از طریق نوین قبول شدم. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

کیانی و مهدوی و بیک و بقیه همه یکیین 

هر موسسه ای انتخاب کردی اگه هی این شاخه اون شاخه نپری و یه موسسه رو بخونی و سفت و سختم بخون رقابت خیلی تنگاتنگه . مطمئن باش قبول میشی اگه وقت بزاری بخونی بخدا قبولیش مثل اب خوردنه

کیانی و مهدوی و بیک و بقیه همه یکیین هر موسسه ای انتخاب کردی اگه هی این شاخه اون شاخه نپری و یه موسس ...

موسسه انتخاب نکردم کتاب چهارخونه خریدم اما امروز یک سری تست تویه سایت دیدم نتونستم جواب بدم یه درسش رو با اینکه اونو خوب خونده بودم اصلا توش نبود