2777
2789
عنوان

شیرخشک برای نوزاد دوماهه

199 بازدید | 44 پست

سلام دوستای گلم

دوستان دخترم دوماهشه وزن نگرفته، کمتر از نموداره ،دکتر براش شیرخشک آپتامیل نوشته، حالا سوالم اینه که آیا کسی هست که به بچش شیرخشک آپتامیل پرونتروا داده باشه؟ و آیا این شیر خشک باعث اسهال نوزاد میشه؟من تا حالا دوبار به دخترم شیرخشک دادم احساس میکنم باعث اسهالش شده.

و دوم اینکه دوستان به نظرتون اگه به دخترم که تا الان که دوماهشه شیر مادر دادم،حالا شروع کنم شیرخشک بدم ممکنه دیگه سینه خودمو نگیره؟؟؟؟ اگه اینطوریه راه حلی داره آیا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم . اطلاعاتی ندارم در مورد سوالتون ،

چند کیلوعه نوزادتون ؟

وزن تولدش چقدر بوده؟ 

به نوزاد منم هی میگن کمه، پایین نمودار سبز

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

در مورداین  شیر خشک اطلاعات ندارم اما میگن اول شیر خودتو بده ب بچه بعد برای کامل کردن تغذیه ش شیرخشک بده چون فقط شیر خشک همون اول بدی عادت میکنه ب شیر خشک وشیر مادر نمیخوره  چون عمل مکیدن رو نوزاد انجام نمیده  جریان شیر مادر کم میشه 

سلام گلم . اطلاعاتی ندارم در مورد سوالتون ،چند کیلوعه نوزادتون ؟وزن تولدش چقدر بوده؟ به نوزاد منم هی ...

دوماهشه

وزن تولدش ۳.۸۵۰ بود

دکتر گفت هر ماه باید ۸۰۰ گرم وزن بگیره،اما نگرفته

دوماهشهوزن تولدش ۳.۸۵۰ بوددکتر گفت هر ماه باید ۸۰۰ گرم وزن بگیره،اما نگرفته

ماشاءالله وزن تولدش خوب بوده. 

شیرت رو تا اخر بده بخوره ، اخرش چربه. حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بذار بمکه. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
شیر خشکش واسه وزنگیری عالیه ‌ فقط اگه میخوای موقت بدی و تا یه سال حداقل شیر خودتو بخوره با قطره چکون ...

منم از همین میترسم که سینه خودمو دیگه نگیره

همین دوبار که دادم احساس میکنم بی میل شده به سینه خودمو

البته با قطره چکان دادم، ولی خیلی سخته با قطره چکان، کلی طول میکشه