2777
2789
عنوان

من چرا تو باشگاه اینجوری میشممممم

214 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

من توی باشگاه تا شروع میکنم به دویدن حالم بد میشه در واقع وقتی ضربان قلبم می‌ره بالا حس میکنم اسید معدم توی دهنمه 😐 حالا اینو میتونم تا حدی تحمل بکنم ولی بعد از دویدن دیگه بقیه تمرین ها رو نمیتونم انجام بدم هی سرم گیج می‌ره هر لحظه ممکنه غش کنم یا سرم سنگین میشه مجبورم بشینم می‌خوام بلند بشم دوباره چشمام سیاهی می‌ره 😑😑 من کلا سه ماه نرفتم باشگاه ، چرا باید اینجوری بشم ، جلسه اول فقط حالم خوب بود دیگه الان از باشگاه بدم میاد 💔

~🖤~🖤~🖤~

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

شاید کم‌خونی یا کمبود آهن داری،، 

اگرم حالت تهوع اینا میگیری شاید قبل ورزش غذا زیاد میخوری

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

مشکل قلبی نداری؟ببین از ۳ ساعت قبل از تایم بلشگاه هیچی نمیخورم موقع رفتن لباسمو ک پوشیدم یه تکه نون ...

نه فکر نکنم 

من مشکل معده ارثی دارم متاسفانه 🤦 تایم باشگاه هم صبحه خیلی اذیت می‌کنه اگه چیزی نخورم بدتر میشه 

~🖤~🖤~🖤~