2777
2789

صبح با اینکه شب به حد کافی خوابیده بودم خیلی خوابم میومد اما گفتم پاشم ب برنامه درسی ام برسم 

پا شدم صورتم آب زدم قهوه خوردم صبحانه و بعدش هرچی صورتم هر پنج دقیقه آب زدم بازم موقع مطالعه با اینکه رو میز و صندلی مطالعه میکنم بازم خوابم میومد ب   درس خوندن بشدت خمیازه می‌کشیدم تصمیم گرفتم برم دوباره بخوابم خوابم نمی‌برد 

منم دوتا شات قهوه خوردم با دوتا قرص جوشان انرژی زا  و ده بار هم صورتم شستم تا یکم اون احساس خواب آلودگی رفت 

دوباره الان موقع درس خواب آلودگی و خمیازه هست هرچی قهوه میخورم خوب نمیشه هرچی صورتم می‌شورم بازم هست

خوابمم نمیبره توروخدا چه غلطی کنم 

من اینطورم

کمخونی و تیروید دارم

و افسردگی که جدیدا فهمیدم از دعایی که تو خونمون گذاشتن اینقدر بی حوصله ام

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا وقتی میای کتاب بخونی یا درس بخونی آدم خوابش میگیره😆اما من ک صب تاشب بچه داری میکنم بیدارم صبا همش خواب الود بودم تا بچه میخوایید منم میخوابیدم همینجوری تا شب کسل بودم اما الان پامیشم قهوه میخوره اهنگ میذارم ب کارام میرسم سعی میکنم طول روز اصلا نخوابم هرچی بیشتر بخوابی کسل تر میشی سعی کن شبا زود بخوابی صبا هم اصلا فکر خوابو از سرت بیرون کن دیدی داره خوابت میبره پاشو آهنگ بذار یکم سرحال شو دوباره برو سراغ درس

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀