2777
2789

کجاشو دیدی  من ۳ رو دارم😂😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون که زیرا 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چون که زیرا

باورت میشه امتحان نهایی این جوابو نوشتم و کلی به مصحح التماس کردم نمره بهم بده؟😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

باورت میشه امتحان نهایی این جوابو نوشتم و کلی به مصحح التماس کردم نمره بهم بده؟😂

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣🤣

تو دیگه خیلی سمیییی 

خدا بگم چیکارت نکنه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣🤣تو دیگه خیلی سمیییی خدا بگم چیکارت نکنه

بخدا😂😂

ولی نمره نداد بهم 😞

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا😂😂ولی نمره نداد بهم 😞

ولش کن سیسی غصه نخور بیشعور بوده😂😂😂

ولش کن سیسی غصه نخور بیشعور بوده😂😂😂

کلی قربون صدقه ش رفتم 

لیاقت نداشت😂😂😂😂😂

کلی قربون صدقه ش رفتم لیاقت نداشت😂😂😂😂😂

مصحح هول باید گیرت میومد 😂😂😂

مصحح هول باید گیرت میومد 😂😂😂

ارهه🤣🤣🤣🤣