2777
2789
چرا بابا مشتری خودشو داره هر رنگ مویی رو که نمیشه تو خونه دراورد

اخه اطراف خودم هرکیو میبینم ک همیشه رنگ میذاشت میگه دیگه رنگ نمیزنم موی مشکی قشنگتره مد هم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ مو در آمدش بهتره با وجود سختی کمتر به نظرم

سختی کمتر؟؟؟؟

تا الان هایلایت انجام دادی؟

بالیاژ چطور؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

میگن کاشت ناخن پولش برکت ندارا روزیتم کم میشه اصلا بخاطر اینکه حرامه کارش برو عزیزم توکارمو ک خیلی خوب تره یا تاتو  ک درامدش بشدت بالاس تاتوفقط

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اخه اطراف خودم هرکیو میبینم ک همیشه رنگ میذاشت میگه دیگه رنگ نمیزنم موی مشکی قشنگتره مد هم شده

اره ولی ارایشگاهای بالا شهر و معروف اگه بتونی کار کنی همیشه مشتری خودشونو دارن

به نظرم آخر رو گفتم ک کسی نریزه سرم چون اینا رو انجام ندادم 😂

وای ی هایلایت انجام میدم ۶ ساعت زمان میبره  

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

همین تتو هم قبلا میگن حرومه اما بعد گفتن نه حلاله

ن تاتو هیچوقت نگفتن حرامه فقط میگن ب نامحرم نشون نده کجای بدنت کاشتی اصلاتوابرو میزنی من خودم بشدت مدهبی مقید ولی تاتولب کرددم معمولی خیلی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ن تاتو هیچوقت نگفتن حرامه فقط میگن ب نامحرم نشون نده کجای بدنت کاشتی اصلاتوابرو میزنی من خودم بشدت م ...

بله شاید شما یادت نیست اوایل میگفتن حرامه و آب ب زیر پوست نمیره 

بله شاید شما یادت نیست اوایل میگفتن حرامه و آب ب زیر پوست نمیره

جدی یعنی اییقدرنابلدبودن اصاربطی ندارا ومثل حنامیمونه تاتو