2777
2789
عنوان

شما با همچین بچه ای چکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 17 پست
به خدا همه این کارارو کردیم ولی این اصلا تمامیت خواهه همه چیزو برا خودش میخواد به خدا بیش از توانمون ...

حتما حتما روانشناس کودک ببر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
داداشش که به دنیا اومد خیلی حسادت کرد هنوزم نسبت بهش حسودی میکنه بزرگترین مشکلش اینه که خوب من نمیتو ...

عزیژم من روانشناسم

به روانشناس اینارو گفتید و گفته بیش فعالی داره؟

این بچه بیش فعالی نداره با توجه به گفته های خودتون

دارو ها هم فقط بی حسش میکنه

مثل دارو خواب اور که ادم رو گیج میکنه

مشکل بچه رو ریشه ای حل کنید تروخدا

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیژم من روانشناسمبه روانشناس اینارو گفتید و گفته بیش فعالی داره؟این بچه بیش فعالی نداره با توجه به ...

حالا به نظر شما باید چکار کنم

ولی اگه دارو نخوره بی قرارهسر کلاس بند نمیشه همش تو کلاس راه میره وقتی دارو میخوره جمع و منها رو ذهنی حساب میکنه ولی اگه نخوره یه جمع و کلی روش فکر میکنه و تمرکز نداره شبا تا دیر وقت نمیخوابه اگه اینا بیش فعالی نیست پس چیه میگم پیش بهترین دکتر بردیمش تو خونواده شوهرمم ارثیه

من خودم فکر میکنم کنار بیش فعالی خیلی زیادم لوس شده حالا نمیدونم باید چکار کنم و چطوری رفتار کنم 

مشکل اینه که اون پسرمم با اینکه روحیش ارومه و با اون فرق داره ولی داره شبیه پسر بزرگم میشه

تو رو خدا اگه میتونی یه راهنمایی کن شاید بتونه کمکی بهم بکنه