2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم زندگیمو جهنم کردن

182 بازدید | 8 پست

توروخدا بگین باید چطور به شوهرم بفهمونم من مقصر رفتارهای بد خانوادش نیستم

تو هر سختی و مشکلی که داریم ازمون دور میشن حتی حالمونم نمیپرسن ولی بعدش که همه چی حل میشه میان و منو بد جلوه میدن جلو شوهرم

من دوماه قبل زایمان زودرس گرفتم و بچه هامو از دست دادم در طول این دوماه همشون گم وگور شدن دریغ از یه زنگ حتی جواب سلامم رو نمی دادن

تا اینکه شوهرمم ازشون دلگیر شده بود 

هستین بقیشو بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم از من متنفره در حدی که وقتی بچه هامو از دست دادم خوشحالیشو بروز میداد  بعد از یک ماه و نیم مشخص شد جفتم چسبیده و نیوفتاده رفتم هیسترو بازم حالی آزمون نپرسیدن 

از اونور برا اینکه خودشونو خوب جلوه بدن زنگ میزنن بهش دعوت میکنن منم نمیرم دیشب دعوامون شد میگه همه بدی ها از خودته 😭بخدا از اول زندگیم رفتارشون همینطوری بوده خودشم میبینه ولی بازم کوتاه نمیاد