2777
2789

سلام

پسر من امسال میره کلاس اول به امید خدا

پیش دبستانی که می رفت ما والدین خیلی همو نمی‌دیم اما تو مدرسه احتمالا بیشتر خواهد بود روابط ما مادرها.

میخام بدونم چقدر باید صمیمی شد با بقیه و چقدر باید مغرور بود؟؟؟؟

چقدر باید پشت پسرم باشم و کجا بزارم مدرسه کار خودشو بکنه؟؟؟

نمیخام هرروز مدرسه باشم و نه اینکه خیلی هم بیخیال باشم.

لطفا راهنمایی م کنید.

چون خودم تک فرزند هستم و اولین تجربه من از مدرسه رفتن پسرم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر وارد جمع خاله زنکیشون نشی بهترع من البته پسرم با سرویس میره میاد بعدم ب شدت پشتش بودم از طرفی هم اموزش میدادم با بچه ها کنار بیا تواضع داشته باش بازی کن و تو کلاس خوب ب معلم گوش بده و اردم باش ولی پی درساش بودم چون تا چهارم احتیاج ب مراقبت و توجه دارن

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

مغرور ؟

مگه میخواین چیکار کنید؟

من خودم چون تک فرزندم اصلا اهل روابط این سبکی نیستم و از طرفی خانواده مردونه و خیلی بلد نیستم خاله زنک بازی

پامو مدرسه دخترم نمیذارم مگر مجبور شم

دو تا بچه کوچیک توو خونه دارم باردارم

وقتی هم میرم با کسی حرف نمیزنم چون حرفی ندارم از حرف هاشونم خوشم نمیاد ، اکثرا تک فرزند دارن و بی تجربه ان همش از نگرانی هایی حرف میزنن که برای من هضم شده س کلا انرژی منفی ان ، یک مامان شاد ببینم شاید دقایقی همکلام شم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ببین من خودم بچم

ولی اصلا تو کارای پسرت (غیر درسی) 

دخالت نکن ک مثلا با این دعوا کرد با اون دعوا کرد

مگر اینکه یه مادری بیاد سر بچت اونوقت برو بجنگ

بنظرم مدرسه بهترین جا برای اینه که بچه ها یاد بگیرن حقشونو خودشون بگیرن.. 

مدرسه رفتنت فقط در حد اطلاع داشتن از شرایط درسیه پسرت باشه اوکیه

تو دعواهاش اصلا دخالت نکن بگذار خودش یاد بگیره از خودش دفاع کن

رابطه با همکلاسیاش بستگی به خودت داره یک وقت میبینی فرهنگتون یا اخلاقتون به هم میخوره خوب دوست میشی ی وقتم ن خوب رابطه در حد معمول فقط سعی کن با همه خوش اخلاق باشی که مامان منفور کلاس نشی

برای ارتباط خب اکثرا داخل شاد گروه میزنن و مادرا صحبت میکنند باهم 

برا درساشونم هر ماه مدرسه جلسه می‌زاره دیدار معلم و اولیا 

فقط باید در مورد نظم و قانون کلاس و استفاده از سرویس در زنگ تفریح و ...وکنار اومدن با بقیه ی همکلاسی ها یکم آموزش بدین بقیشم خودبخود راه میفتین

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟