2777
2789
عنوان

این همه دلیل برای افسردگی کافی نیست؟؟؟ حالم خیلی بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 53 پست
به نظرم اعتماد به نفست مشکل نداره.اماشاید یکم حرف اطرافیان زیادی برات اهمیت داره.عزیزم چهره یه انر ک ...

نه اینطوریا که میگی نیس وقتی هرروز این حرفارو بشنوی اعتماد به نفست میاد پایین فکرت مشغول میشه و افسرده میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز فکرم تماما اینه که خودکشی کنم راحت شم چرا خدا بچگیم کمکم نکرد من بچه بودم چه گناهی کرده بودم ک این بلا سرم اومد

پاییز من عزیز غم انگیز برگریز یک روز میرسم و تو را می بهارمت
نه اینطوریا که میگی نیس وقتی هرروز این حرفارو بشنوی اعتماد به نفست میاد پایین فکرت مشغول میشه و افسر ...

اره واقعا وقتی هر روز پشت سر هم بشنوی واقعا عذابه 

هر کی منو میبینه از صفر تا صدمو ایراد میگیره

دلم دیگه با خدا هم صاف نمیشه هر کاری میکنم نماز بخونم نمیتونم دلم باش صاف نیست اصلا دیگه دوسش ندارم بدبختی پشت بدبختی برام میباره شده داد بزنم صداش کنم ولی نمیشنوه خدایی که منه بچه که هیچی نمیدونستمو چندسال میداد دست یه پسر عمومی لاشی رو چه جور صدا کنم

نه اینطوریا که میگی نیس وقتی هرروز این حرفارو بشنوی اعتماد به نفست میاد پایین فکرت مشغول میشه و افسر ...

خب اگه سریه بعد کسی در مورد ظاهرت نظر داد بهش بگو به شما مربوط نیس من هر کار خودم بخام میکنم.اینطوری اطرافیان با نظراتشون ازارت نمیدن و دیگه بهت نظر نمیدن.ناگفته نماند یکی از خاهرای خودم همین مدلیه.من هرچی بپوشم و هر کاری کنم ایراد میگیره که بهت نمیاد و زشتت کرده.منم دوبار بهش گفتم بهت ربطی نداره اونم دیگه نمیگه

خب اگه سریه بعد کسی در مورد ظاهرت نظر داد بهش بگو به شما مربوط نیس من هر کار خودم بخام میکنم.اینطوری ...

کاش منم فقط خواهرم بودم همه میگن همه یه جوری شده دیگه روزی دوبار میرم حموم ولی حس میکنم تمیز نمیشم و ممکنه یکی ببینه ایراد بگیره گاهی هم حتی حوصلم نمیکشه موهامو شونه بزنم

عزیز سلامتیت مهمتر از حرف مردمه.ببخشید رک میگم ببخشید ولی باید کامل زیر نظر مشاور باشی اعتماد ب نفس نداشتن الانت ریشه درکودکی داره.با مادر خواهر یاهرکی بهتر درکت میکنه حرف بزن بگو به مشاور نیازدارم

خب اگه سریه بعد کسی در مورد ظاهرت نظر داد بهش بگو به شما مربوط نیس من هر کار خودم بخام میکنم.اینطوری ...

من الانکه اینجور نیستم بعد ازدواج شوهرم خیلی اعتماد به نفسمو بالا برد کسی حرفی بزنه جوابشو میدم تو داروخونه رفته بودیم خانومه داشت چرت میگفت شوهرم داد زد گفت خانوم وسیله مونو بیار منم گفت برم تو ماشین بعد اومد گفت زنه خودش قیافه ی داغونی داشت نمیدونم با چه اعتماد به نفسی مشاوره میداد  

عزیز سلامتیت مهمتر از حرف مردمه.ببخشید رک میگم ببخشید ولی باید کامل زیر نظر مشاور باشی اعتماد ب نفس ...

نمیتونم به هیچکدومشون بگم اصلا باهاشون راحت نیستم اصلا با هیشکی دیگه راحت نیستم حتی با خدا هم راحت نیستم و زورم میادباش حرف بزنم خدا منو می خواست چرا منو میداد دست پسر عموم یادم میاد عقم میگیره من هیچی نمیدونستم و اون با من خودشو ارضا میکرده

من الانکه اینجور نیستم بعد ازدواج شوهرم خیلی اعتماد به نفسمو بالا برد کسی حرفی بزنه جوابشو میدم تو د ...

خوش به حالت منم یکیو دوست دارم اونم دوسم داره هر چی بم بگه خوشکلمم روم تاثیر نداره هیچ تاثیری نداره

عزیزم مطمئنم تو خیلیییی زیبا و بی نقصی.لطفا یکماه با کارهای بیرون و انواع کلاس اینقد خودتو مشغول کن ...

ایراد نداشتم ولی اونقد گفتن الان کل هیکلم شده ایراد حتی زورم میاد صورتمو بند بندازم