2777
2789
عنوان

این همه دلیل برای افسردگی کافی نیست؟؟؟ حالم خیلی بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا دارم این حرفا رو میگم ولی این یه بغض کهنه اس تو گلوم که داره سر باز میکنه 

خوبه ک منو نمیشناسی وگرنه اینا رو به شما هم نمیگفتم و دق میکردم

پاییز من عزیز غم انگیز برگریز یک روز میرسم و تو را می بهارمت

چه بودم هر موقع میرفتم خونه عموم پسرعموم به زور بغلم میکرد اون سنش زیاد تر بود از من ولی من بچه بودم و چیزی از رابطه ی جنسی نمیدونستم میرفتم خونشون منو میخوابوند میافتاد روم حالم بهم میخورد من هیچی حالیم نبود فقط میدونستم کار خوبی نیست چون پنهونی این کارو بام میکرد خداروشکر به لباسم دست نزد و منم دیگه خیلی کم میرفتم خونشون تا دیگه بزرگ شدم دردناک ترش اینه که دوتا از پسرعموهام همچین اخلاقی رو داشتن یادمه میرفتم خونه عموم زن عموم میگفت برو پسرعموت کارت داره میرفتم تو اتاق میدیدم تو رخت خوابه به زور منو بغل میکرد اگه زن عموم میدونسته پسراش چه گوهین و منظور داشته از کارش هیچ وقت حلالش نمیکنم یاد اون روزا میافتم حالم بهم میخوره میتونست اتفاقات خیلی بدتری بیافته

من توی خانوادم همیشه توقع ها ازم زیاد بود پدر و مادرم فوق العاده بهم اهمیت میدادن و دوسم داشتم و دار ...

خخخ عین مادرشوهرم اولین باری که داشت با مامانم حرف میزد هی میگفت صورتش پره جوشه و بهم شبش گفت برو دکتر اگه یه موقع بخوای ازدواج کنی جالب نیس من اونموقع نمیدونستم چه خبره گفتم بیخیال خاله هنوز زوده هروق خواستم ازدواج کنم بعد بهش فکر میکنم... دفعه ی بعدی که نشسته بودیم منم دیگه فهمیده بودم خیلی رک گفت منکه نمیخواستم برا این دخترت بیام من به پسرم گفتم واسه آبجیش اگه میری بریم برا این نه ولی خب شوهرم عاشقم بود گفت نه

چندین و چند بار این اتفاق افتاد نه یه بار تا من خودم غریزی فهمیدم این کار خوبی نیست اخه من خیلی بچه ی ساده ای بودم همش درس میخوندم یادمه حتی صفحات کتاب درسی رو هم حفظ بودم یه داشن اموز فوق العاده بودم تو مدرسه

خب اگه صورتت ایرادی داره برطرفش کن تا اعتماد به نفس بگیری

من از چهرم راضی بودم ولی دندونام زرد بودن و کک و مک هم داشتم جفتشو درست کردم الان دیگه خیلیییی راضیم

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

اخه قیافم هیچ ایرادی نداره چشام رنگیه به خدا دماغم انگار با خط کش کشیدنش انقد صاف و قشنگه 

اگر ایرادی داشتم لاقل رفعش میکردم ولی نمیدونم دلیل اینهمه حرف پشت حرف چیه به خدا کاری به کسی ندارم من

برو پیش مشاور عزیزم اینجا بدردت نمیخوره.برا مسٱله آزارای بچگیت حتما برو مشاور و جدیش بگیر

تو شهر ما نه مشاور خوب هست اگرم برم همه میشناسن بدتر آبروم میره