2777
2789

کسی هست بیاد حرفامو گوش بده میخوام بگم همه بخونن حالم بده بگم از بچگی چی به سرم اومده

پاییز من عزیز غم انگیز برگریز یک روز میرسم و تو را می بهارمت

من توی خانوادم همیشه توقع ها ازم زیاد بود پدر و مادرم فوق العاده بهم اهمیت میدادن و دوسم داشتم و دارن از این نظرا چیزی کم نداشتم الانم بیچاره ها نمیدونن ک من چقد غمگینم از بچگی یادمه هر جا میرفتیم به مامانم میگفتن چرا اینقد زشته حتی یادمه 14 سالم بود با مامانم رفتیم جایی پیرزنه رک برگشت گفت چقد دخترت زشته همش این خاطره این پیرزنه تو ذهنمه و فراموشم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی خانوادم همیشه توقع ها ازم زیاد بود پدر و مادرم فوق العاده بهم اهمیت میدادن و دوسم داشتم و دار ...

خودش که پیر بوده واز قیافه افتاده

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی واقعا اصلا زشت نیستم اصلا ادم بد قیافه ای نیستم 

تو دانشگاه خیلی از همکلاسی هام میگفتن که من خیلی خیلی خوشکلم 

اما خب اون موقع ها که بچه بودم خواهرم از من کوچیک تر بود و بانمک تر همه منو با اون مقایسه میکردن یا تو نوجوونیم ک توی دوران بلوغ بودم خب هر دختری ممکنه قیافم بد بشه ولی متاسفانه همه این موضوع رو به من میگفتن و این منو خیلی ناراحت میکرد

خیلی وقته جایی نرفتم چون هر کسی منو میبینه یه ایرادی ازم میگیره چرا شالت این رنگه چرا ابروهات این مدله چرا رژ زدی چرا نزدی

اصلا اعتمادی به قیافم ندارم حس میکنم زشت ترین ادم دنیام

جالب این هر کسی ازم ایراد میگیره 4 روز دیگه خودشو شکل من میکنه 

ولی حرفاشون زخم زبوناشون دیوونم میکنه

یادمه تو نوجوونیم نمیتونستم تو صورت کسی نگا کنم همش سرم پایین بود از ترس اینکه طرف تو دلش بگه چقد فلانی قیافش بده

نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی واقعا اصلا زشت نیستم اصلا ادم بد قیافه ای نیستم  تو دانشگاه خیلی ...

عزیزم اونایی که میگفتن خودشون مشکل داشتن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

تو شهر ما هنوز مد نیافته بود که دختر موهای پشت لبشو بزنه منم خب مث خیلیا صورتم مو داشت هیچ وقت یادم نمیره میخواستیم مسافرت بریم دسته جمعی تا اومدم بشینم پسر عموم به مسخره گفت ببین سیبیلاشو 

تو جمع خیلیا بدتر از من بودن ولی نمیدونم چرا به من گیر داد یادمه مسافرته کوفتم شد منی که منتظر یه تلنگر بودم فرو ریختم