2777
2789
عنوان

کیا پیام رسان ایرانی تو گوشی آیفون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 47 پست
لطفا يكى هم به داد من برسه بسته نت همراه اول ميگيرم ولى ف يلتر م وصل نميشه ولى با ايرانسل وصل ميشه

من بخاطر همین موضوع اتفاقا نتم رو ایرانسل می‌خرم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

پلی لیست موزیک چی‌ دارید؟؟ رادیو‌ جوان‌ که‌ وصل نمیشه‌ حتی با فی لتر شکن مستر تهران هم‌‌ برا ایفون‌ ...

من هنوز در حال نصب برنامه هامم خخخخ به موزیک نرسیدم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هنوز در حال نصب برنامه هامم خخخخ به موزیک نرسیدم

موزیک‌ پلیر بدترین‌ ضعف ایفونه! 

مستر تهران که برا اندروید نسخه وب یمدت واسم‌جواب‌ داد و بعدش دیگه بالا نیومد 

رادیو جوانم‌که افتضاح! 

فی لتر شکن میخواد و‌ اشتراک و‌کلی تبلیغ همش هم میگه اینترنت خاموشه

مگر اینکه موزیک‌ بریزی تو ایتونز

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

موزیک‌ پلیر بدترین‌ ضعف ایفونه! مستر تهران که برا اندروید نسخه وب یمدت واسم‌جواب‌ داد و بعدش دیگه با ...

خیلی اهل موسیقی  نیستم 

ولی کتابام تو پادکستای نازنینمو هنوز نرفتم سروقتشون

عزیزم زیاد مشخص نیس اگ این ک دورش خط کشیدم مشخصه ینی دوشاخ شدهاگ نه ک صافه

خوب پس خیالتو راحت کنم که من ۲۰ساله با عشق زندگی کردم‌و قصد جدایی هم نداریم تا دور ازجونمون بمیریم 

خوب پس خیالتو راحت کنم که من ۲۰ساله با عشق زندگی کردم‌و قصد جدایی هم نداریم تا دور ازجونمون بمیریم

حالا اون خط مشخصه ینی دوشاخه شده؟؟خودت بهتر میبینی

اخه تو عکس معلوم نیس

میشه واضحتر بفرستی🥲

حالا اون خط مشخصه ینی دوشاخه شده؟؟خودت بهتر میبینیاخه تو عکس معلوم نیسمیشه واضحتر بفرستی🥲

اره دوشاخه است

پلی لیست موزیک چی‌ دارید؟؟ رادیو‌ جوان‌ که‌ وصل نمیشه‌ حتی با فی لتر شکن مستر تهران هم‌‌ برا ایفون‌ ...

Ever موزیک عالیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بگو خواهر

مشکلم حل شد عزیزم 😘

Ever موزیک عالیه

واقعا مرسی خدا خیرت بده نه رادیو جوان کار میکنه نه مستر تهران 

واسه ایفونه درسته؟؟ منظورم اینه نسخه وب که نیست

اپ استور داره؟

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...