2777
2789
عنوان

کیا پیام رسان ایرانی تو گوشی آیفون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 47 پست
واقعا مرسی خدا خیرت بده نه رادیو جوان کار میکنه نه مستر تهران واسه ایفونه درسته؟؟ منظورم اینه نسخه و ...

بله منم تازه دانلوش کردم عالیه  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظراتتون عالی بود توی اون تاپیک❤❤هرکس نظرش خوب و قابل تامل باشه من دوست دارم به روش بیارم😁

ممنونم از لطفتون‌🌹

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم یه کاربر هست تاپیک میزنه میگه بچه هام رو ندیدم چندین ساله 

میگفت این کاربر برای من تاپیک زده همسرش قبلا نامزدم بوده الان شناساییم کرده

من باور نمیکنم حرفاشونو...

عزیزم یه کاربر هست تاپیک میزنه میگه بچه هام رو ندیدم چندین ساله میگفت این کاربر برای من تاپیک زده هم ...

اوه چه قاطی شد 

اون پاییز رو میگی که ۳بار ازدواج کرده ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره حس میکنم دوتاشون یه نفرن

اون اسم دقیقش چی بود پاییز چند؟

پاییزی 63پشت هم تایپش کن

نمیتونم اینو پیداکنم وای تو تاپیکاش بودم 

این یکیم  تاپبکشو قفل کرد تا کفتم 😂😂😂😂

ولی خدایی ذهن‌خلاقی دارنا 

من که همیشه بعنوان داستان به تاپیکای اینجا نگاه میکنم برام جذاب سد 

نمیتونم اینو پیداکنم وای تو تاپیکاش بودم این یکیم تاپبکشو قفل کرد تا کفتم 😂😂😂😂ولی خدایی ذهن‌خلا ...

من روز اول شک کردم

با اون اکانت مظلوم نمایی

با این اکانت یه جور مصنوعی از بدیش میگه

ببینید بنده ندارم ولی بعید می دونم به جز ایتا پیام‌رسان دیگه ای به طور کامل به آیفون بخوره.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

سلام تاپیک تعطیل شد گفتم تو تاپیکتون جواب ریپلایتونو بنویسم .

با پاراگراف اخر که موافقم و خودمم همینو عنوان کردم

ولی در رابطه با چند جمله اول باید بگم که حرف من از لحاظ روانشناسی و علمی پذیرفته شده و به جز افراد خاصی که نقص ظاهری شدید دارن ( مثلا عقب بودن فک ) بقیه افراد با عملای زیبایی صرفا یه اعتماد به نفس ظاهری و زودگذر میگیرن بخاطر همینم هست که بعدش رو میارن به عملای متعدد دیگه...

اعتماد به نفس از درون شکل میگیره و ریشه میزنه .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.