2777
2789
عنوان

دلم برای خودم خیلی میسوزه

423 بازدید | 20 پست

خواستگارمو رد کردم با وجود اینکه خیلی دوسش داشتم داغی نمونده مادرم به دل من نزاشته باشه هر وقت بحث طرف نیاد وسط همش میگه اه ساکت شو اه برو بابا بعد خودش بعد ۵۰ سال میشینه از خواستگارای دوران جوونیش میگه کلیم ذوق میکنه ولی من حق ندارم عاشق شم حق هیچ کاریو ندارم

تو هم وقتی در مورد جوانی و خواستگاراش صحبت میکنه بگو اه برو ببینم اه ساکت شو

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا رد کردی وقتی دوسش داشتی؟خودازاری؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نمیدونم چرا این حانواده اشغالا نصیب ما شدن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

وا چرا ، نمیخواد ازدواج بکنی؟

کلا نمیخواد من خوشبخت شم تا یزره میخندم از دماغم در میاره از بچگی هرچیو دوست داشتم ازم گرفت دلیلشم این بود که من خوشم نمیاد نظر توام به ببخشید پشگل میشاخی اهمیت نداره

تو هم وقتی در مورد جوانی و خواستگاراش صحبت میکنه بگو اه برو ببینم اه ساکت شو

گفتم ولی خب خانواده پشت اونه حرف منو به دیوار خونه گرفتن و بازم به گفتمان و خندشون ادامه دادن

خب چرا رد کردی وقتی دوسش داشتی؟خودازاری؟

خود ازاری چیه میگم خانوادم نمیزارن اونا دارن منو نی ازارن و الا اون خودش فهمید وقتی با کلی گریه گفتم برو منم دلم باهاشه 

کل زندگی زجرمون میدن:) از اول عمرم یه خوشی نکردم

هعی خدا 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

به همین خدا قسم نمیگذرم ازشون

من نمیگذرم

حلالشون نمیکنم

امیدوارم جلوی چشمام تقاص بدن

میخام اینو ببینم بعدش بزام مهم نیست