بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج کلا یک قرارداده مثل همه قرارداد ها دو طرف داره زن یه سری کارها میکنه و مرد در عوضش بهش پول می ...
وا !!!!!!!!!!!
اون که ازدواج رو رسمی کردن و بصورت قرارداد درآوردن بخاطر اینه که بتونن از نظر قانونی بهش رسیدگی کنن. وگرنه قبل از اینکه قانونی برای ازدواج بوجود بیاد، انسان ها ازدواج میکردن.
وا !!!!!!!!!!!اون که ازدواج رو رسمی کردن و بصورت قرارداد درآوردن بخاطر اینه که بتونن از نظر قانونی ب ...
قرارداد به معنی ایجاب و قبوله یعنی یه نفر پیشنهاد میده و نفر مقابل میپذیره در ازدواج مرد پیشنهاد میده و زن میپذیره و یک عوض هم براش در نظر میگیرن ربطی به قانون نداره تا بوده همین بوده یا سکه بود یا حیوان یا زمین یا کنیز یا سفر یا یا یا. در کل جهان هستی فقط رابطه والدین و فرزندان هست که قراردادی نیست
گفتم که هر قرارداد یعنی ایجاب و قبول. شما میگی آیا منو به عنوان دوستت قبول میکنی؟ منم میگم بله قبول میکنم و در عوض باید پایبند به یه سری تعهدات باشیم مثلا رازداری، در سختی کنار هم بودن و دونگی خرج کردن وو