2777
2789
عنوان

خدا دلمو شکست

724 بازدید | 10 پست

خدا اصلا منو دوست نداره چقدر دیگه باید توکل کنم و بگم اره میده میده ؟ 

شکر میکنمش ولی چند ساله یه حال اساسی نداده بهمون بازم شکر که سلامتیم ولی خب منم بندشم همش دارم ضد حال میخورم تا میام یه کم خوشحال بشم میخوره توپرم اعصابم خورده هیچ امیدی ندارم دیگه کم صبر نکردم خدا هیچ کدوم از حاجتامو نداد حتی منو مامان نکرد ....😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بزرگه 

انشاالله سال ديگه با نينيت ميري مراسم همين موقع سال ديگه

اَي كاش بياي اين ادرس تو ختم به ماهم كمك كنينhttp://www.ninisite.com/discussion/topic/1427770/ختم-براي-سلامتي-و-خوشنودي-و-فرج-صاحب-الزمان?postId=46178677

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين

خانومی زندگی همینه

بالا و پایین داره

والا صدام از جای گرم درنمیاد

خودمم مثه شمام

ولی بازم میگم خداروشکر

خداروشکر شوهر خوبی دارم

مادر و پدر خوبی دارم

از بچگی زندگی خوب و نرمالی داشتم

به خدا آدم بعضی سرنوشتارو اینجا تو تاپیکا میخونه تازه میفهمه چیا داشته و قدرشو نمیدونسته

ان شاالله اون حاجتتون هم برآورده میشه ولی به خدا این مشکلا مشکل نیست...

ناامیدی از رحمت خدا گناه کبیره س

مطمئن باش بعد از هر سختی اسونیه

من بهش رسیدم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
ناامیدی از رحمت خدا گناه کبیره س مطمئن باش بعد از هر سختی اسونیه من بهش رسیدم

طلی ولی ادم یه جایی میبره یه جایی کم میاره میگه خدایا نمیخوای منو ببینی نمیخوای دعامو بشنوی...

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

ناامیدی از سوی شیطان هست منم خیلی مشکل دارم از زمانی با پسر عموم عقد کردم تحقیری که خودمو و خانوادم نشد نبود و مشکلات زیادتری که اینا پیششون هیچه ولی بازم خدا رو شکر واسه تن سالمم واسه هر لحظه نفس کشیدنم و خیلی چیزای دیگه که ما نمیدونیم خدا خودش بهمون میده 

پروردگارا ببخشای بخاطر تمام درهایی که زدم هیچ کدام در خانه تو نبود 
طلی ولی ادم یه جایی میبره یه جایی کم میاره میگه خدایا نمیخوای منو ببینی نمیخوای دعامو بشنوی...

قبول دارم

منم خیلی وقتها به خدا گله کردم ولی فورا توبه کردم. چون اعتقاد دارم تنها کسی که ادم میتونه بهش اعتماد کنه و ازش کمک بخواد خداست. 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
قبول دارم منم خیلی وقتها به خدا گله کردم ولی فورا توبه کردم. چون اعتقاد دارم تنها کسی که ادم میتونه ...

انقدر الان ازش گله کردم بغضم ترکید بلند بلند گریه کردم بهش گفتم اشکال نداره بهم توجه نکن به بقیه بنده هات توجه کن من اینجا هیچ

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!