2777
2789

من دبیری و پرورشی قبول شدم به نظرتون کدوم رو برم جواب دبیری اومده ولی پرورشی رو اگر بخوام برم باید اینو انصراف بدم

کار خوبه خدا درست کنه

هر کدومو بیشتر علاقه دارین پرورشی کارش راحت تره دبیری خب باید تدریس کنین ولی پرورشی باید به امور پرورشی فرهنگی رسیدگی کنین ولی در کل دبیری به نظرم موقعیت اجتماعیش بهتره و پرورشی راحت تره

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری بهتره، اولا چون اینو قبول شدید نقد بچسبید نسیه رو ول کنید بعدا خیلی راحت چند سال کار کنید از دبیری میتونید برید سمت معاونت، ترجیحا اجرایی 

شهر به شهر متفاوته ولی اغلب پرورشی ها چند سال حکم مربی دادند نه معاون که خب حق معاونت هم توی حقوقشون نمیخوره و یه سری مزایا رو ندارند ... این استخدامی هم فکر کنم توی دفترچه مربی پرورشی بود 

در کل به نظرم دبیری بهتره فعلا براتون 

پرورشیچون مفت خوریه همش میچرخی تو مسابقه ها اونم اگه چیزی باشه

مامانم پرورشی بود میگه  از همه بیشتر کار میکردم آخر هم میگفتن شما هیچ کار نمی‌کنید تازه میگه همش باید منت مدیر و دبیر رو می‌کشیدیم 

پرورشی بهتره فک کنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱