2789

دکتر مریم اشرفی متخصص زنان بیمارستان نیکان غرب کسی میشناسه؟

پیشش سزارین انجام دادید؟

به نظر بیمارش توجه میکنه مثلا بیمار بخواد سزارین بشه؟

زوری طبیعی زایمان میکنن؟

چطور دکتری هست مسئولیت پذیره؟ جراح خوبی هست؟

خواهشا هر کسی تجربه داره بیاد تعریف کنه🙌🙏🌺

من نیکان اقدسیه میرم ولی چیزی که میدونم از پسط اردیبهشت سزازین تو خصوصیا هم ممنوع شده و حتی دکتر هم نامه بده قبول نمیکنن

فقط خود بیمارستان باید تایید کنه

مگه پارتی داشته باشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نیکان اقدسیه میرم ولی چیزی که میدونم از پسط اردیبهشت سزازین تو خصوصیا هم ممنوع شده و حتی دکتر هم ...

وا یعنی چی ؟ چرا ممنوع شده مگه جرمه؟

من مجرای ادرارم قبلا چسبندگی داشته و عمل کردم.

نمیتونم طبیعی خطرناکه برام

البته یه بار رفتم پیش دکتر اشرفی گفت مشکل نداره طبیعی هم میتونی! گفتم نه سزارین میخوام

بعد چیزی در اینباره که ممنوعه نگفت!

وا یعنی چی ؟ چرا ممنوع شده مگه جرمه؟من مجرای ادرارم قبلا چسبندگی داشته و عمل کردم.نمیتونم طبیعی خطرن ...

نه هزیزم طبیعی زایمان نکن خود فرآیند زایمان طبیعی افتادگی مثانه میاره و ادار رو با مشکل روبرو می کنه برا مدتی

ببین من اومدم تو تایپیکت هر دکتری میخوای بری اول کار ازش بپرس که منو سزارین میکنی یا نه مطمئن شو بعد دکتر رو انتخاب کن من اول مطمئن شدم که منو سزارین میکنه بعد پرونده تشکیل دادم

ببین من اومدم تو تایپیکت هر دکتری میخوای بری اول کار ازش بپرس که منو سزارین میکنی یا نه مطمئن شو بعد ...

اگه اول بگه باشه بعد حرفش عوض کنه چی؟

سری بعد برم پیشش حتما اینو ازش میپرسم اگه صد در صد بگه آره ادامه میدم پیشش

اگه اول بگه باشه بعد حرفش عوض کنه چی؟سری بعد برم پیشش حتما اینو ازش میپرسم اگه صد در صد بگه آره ادام ...

اول بگه باشه دیگه قبول کرده نمیتونه حرفشو عوض کنه ولی تا ۷ماهگی حتما قطعی کن که یه موقع گفت نه بازوقت داشته باشی دنبال کس دیگه بگردی

ولی من هرسری میرفتم به دکترم تاکید میکردم سزارین میخوام بنده خدا دیگه حفظ شده بود😂😂

🤭😅 خیلی باحالی منم باید همین کارو کنم.

حالا الان راضی هستی از سزارین؟

دکترت کی بود؟

راستی اگر بین ویزیتها ،خوب یک ماه و نیم طول میکشه تا باز برم پیش دکترم.سوال برام پیش بیاد چیکار کنم. مثلا رفلاکس معده خیلی اذیتم میکنه و هنوز جواب آزمایشهام آماده نشده که برم پیش دکترم.مطبم زنگ زدم که بپرسم چه قرصی برای اسید معده بخورم ضرر نداشته باشه جواب نمیدن!

شما سوالی براتون پیش میومده شماره دکترتون یا منشیش رو داشتید زنگ میزدید جواب میدادن؟

ببخشید طولانی شد 

🤭😅 خیلی باحالی منم باید همین کارو کنم.حالا الان راضی هستی از سزارین؟دکترت کی بود؟راستی اگر بین ویز ...

عزیزم من دکترم راضیه مساعد بود هم خودش خوب بود هم منشیش آره هر وقت زنگ میزدم منشی میرفت از دکتر میپرسید میگفت یا حضوری میرفتم باز جواب میداد منم یه ماه یه بار میرفتم ولی خب بارداری اصلا اذیت نشدم سزارینم اصلا فقط بعد کشیدن بخیه دوسه روز عرق میکردم یکم میسوخت همین من حتی بچمم روز دوم تب کرد با بخیه ۷روز بیمارستان بالا سرش بودم

🤭😅 خیلی باحالی منم باید همین کارو کنم.حالا الان راضی هستی از سزارین؟دکترت کی بود؟راستی اگر بین ویز ...

عزیزم من دکترم راضیه مساعد بود هم خودش خوب بود هم منشیش آره هر وقت زنگ میزدم منشی میرفت از دکتر میپرسید میگفت یا حضوری میرفتم باز جواب میداد منم یه ماه یه بار میرفتم ولی خب بارداری اصلا اذیت نشدم سزارینم اصلا فقط بعد کشیدن بخیه دوسه روز عرق میکردم یکم میسوخت همین من حتی بچمم روز دوم تب کرد با بخیه ۷روز بیمارستان بالا سرش بودم

چون من رفلاکس نداشتم نمیدونم چی بخوری چون بارداری باید دکترت بگه ولی خب لبنیات و رب اینا کم بخور خوابیدنی زیر سرتو بلند کن زیاد اذیت نشی