بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من اومدم تو تایپیکت هر دکتری میخوای بری اول کار ازش بپرس که منو سزارین میکنی یا نه مطمئن شو بعد دکتر رو انتخاب کن من اول مطمئن شدم که منو سزارین میکنه بعد پرونده تشکیل دادم
ولی من هرسری میرفتم به دکترم تاکید میکردم سزارین میخوام بنده خدا دیگه حفظ شده بود😂😂
🤭😅 خیلی باحالی منم باید همین کارو کنم.
حالا الان راضی هستی از سزارین؟
دکترت کی بود؟
راستی اگر بین ویزیتها ،خوب یک ماه و نیم طول میکشه تا باز برم پیش دکترم.سوال برام پیش بیاد چیکار کنم. مثلا رفلاکس معده خیلی اذیتم میکنه و هنوز جواب آزمایشهام آماده نشده که برم پیش دکترم.مطبم زنگ زدم که بپرسم چه قرصی برای اسید معده بخورم ضرر نداشته باشه جواب نمیدن!
شما سوالی براتون پیش میومده شماره دکترتون یا منشیش رو داشتید زنگ میزدید جواب میدادن؟
🤭😅 خیلی باحالی منم باید همین کارو کنم.حالا الان راضی هستی از سزارین؟دکترت کی بود؟راستی اگر بین ویز ...
عزیزم من دکترم راضیه مساعد بود هم خودش خوب بود هم منشیش آره هر وقت زنگ میزدم منشی میرفت از دکتر میپرسید میگفت یا حضوری میرفتم باز جواب میداد منم یه ماه یه بار میرفتم ولی خب بارداری اصلا اذیت نشدم سزارینم اصلا فقط بعد کشیدن بخیه دوسه روز عرق میکردم یکم میسوخت همین من حتی بچمم روز دوم تب کرد با بخیه ۷روز بیمارستان بالا سرش بودم
🤭😅 خیلی باحالی منم باید همین کارو کنم.حالا الان راضی هستی از سزارین؟دکترت کی بود؟راستی اگر بین ویز ...
عزیزم من دکترم راضیه مساعد بود هم خودش خوب بود هم منشیش آره هر وقت زنگ میزدم منشی میرفت از دکتر میپرسید میگفت یا حضوری میرفتم باز جواب میداد منم یه ماه یه بار میرفتم ولی خب بارداری اصلا اذیت نشدم سزارینم اصلا فقط بعد کشیدن بخیه دوسه روز عرق میکردم یکم میسوخت همین من حتی بچمم روز دوم تب کرد با بخیه ۷روز بیمارستان بالا سرش بودم