اونجا هم ضربات پاشونو خوب میزنن کم نمیارن موقع گرم کردن. اونوقت من:زود کم میارم ضربات پام خوب نیست زیادم نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم. نمیدونم چکار کنم تو خونه هم تمرین زیاد نمیتونم بکنم. یعنی تو خونه هم ضرباتم خوبه میرم باشگاه گند میزنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه شروع کردی؟ منم اوایل نمیتونستم هماهنگ با بقیه پیش برم و حرکات رو درست بزنم
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
بله دو ماهه دارم میرم. ولی ازین لحاظ میگم کسایی که با من کنربندشون همرنگه از من بهترن
خودتو با کسی مقایسه نکن فقط نیاز به زمان داری که بتونی حرکات رو خوب ادا کنی یه مدت هم که از رفتنت بگذره با بچه های اونجا راحت تر میشی و بهتر میتونی ارتباط بگیری
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
برای بدنسازی من میخوام برم باشگاه ولی کار با وسایل رو بلد نیستم؛ اموزش میدن اینو؟
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐