2777
2789
عنوان

دو میلیون و پونصد برای رفتن به تهران کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 30 پست

دومیلیون؟ 

حالا بستگی به خودن داره ک از خونه در نیای! 

تهران فقط ی تاکسی گرفتنش500هزار تومن میشه! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دختر عمه ت خونه مجردی داره که میخوای برنج ببری؟

خونه پدرشه 

پدر و مادرش شهر نزدیک به تهران زندگی میکنن ( باز ۳ ساعت راهه )

دختر عمم بخاطر کار و دانشگاه اومده تهران 

عزیزم کاملا بستگی داره بخواید این یه هقته چیکار کنید

مثلا من خودم واسه یه روز تهران رفتن و گردش انقدر میبرم چون اسنپ بخوایم بریم‌اینور اونور خیلی گرونه مخصوصا الان که بخاطر کولر هن ۵۰ درصد گرون تر شده

ولی اگه با ماشین شخصی یا مترو و بی آرتی و...بخواید برید هزینه کمتر میشه 

عزیزم کاملا بستگی داره بخواید این یه هقته چیکار کنیدمثلا من خودم واسه یه روز تهران رفتن و گردش انقدر ...

بنظرتون با توجه به اینکه هزینه هتل و خورد و خوراک نیست 

با مترو بیرون برم 

با اتوبوس هم برم و برگردم شهرمون 

چقدر با خودم ببرم کافیه ؟ ۳/۵۰۰ کافیه ؟ 

روغن و برنج هم با خودم ببرم 

با مترو رفت و آمد کنم چی ؟

پنج تومن میشه 😃انقدر رفتم تهران ک نگو 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بنظرتون با توجه به اینکه هزینه هتل و خورد و خوراک نیست با مترو بیرون برم با اتوبوس هم برم و برگردم ش ...

اره فکر کنم اوکی باشه ااسنپ‌زیاد نرید و فقط برید تفریح و...

کافه و رستوران گرون در میاد ولی بازی اینا نه خیلی اوکیه در حد یوی دوبار کافه رفتن و بازی آیند اوکیه 

پنج تومن میشه 😃انقدر رفتم تهران ک نگو

فکر کنم غذا و...هزینه نمیخواد چون گفت میبره برنج و روغن و... در حد همون یه هفته چند روز برن بیرون که اگ با مترو اینا بخوان برن احتمال داره بشه 

ولی کافه و رستوران واقعا گرون در میاد ولی میتونن برن تفریح هایی ک ۳۰۰ ۴۰۰ تومنیه

وای چقدر گرونه ...

پنج هزار تومن هاااا 

خوب شهر بزرگیه دیگه 

فکر کنم غذا و...هزینه نمیخواد چون گفت میبره برنج و روغن و... در حد همون یه هفته چند روز برن بیرون که ...

عزیزم پارک ارم بخوان برن بالا 4تومن میشه تهران شهر خیلی بزرگیه و هر نفسیک میکشی باید پول بدی 

عزیزم پارک ارم بخوان برن بالا 4تومن میشه تهران شهر خیلی بزرگیه و هر نفسیک میکشی باید پول بدی

میدونه گلم من خودم کرجم و  واسه اکثر کارام میرم تهران ه  ولی تفریح های ارزون تری هم هست 

من رفیقام با ۳ تومن ماهی میان خوابگاه دانشگاه میمونن کلی هم تفریح میرن و خوش میگذرونن