2777
2789
عنوان

تجربی یا انسانی

94 بازدید | 11 پست

سلام من از درس های رشته انسانی متنفرم و به تجربی علاقه دارم ولی برای تجربی هم کلاس نمیتونم برم و نمیتونم هزینه کنم سهمیه و این جور چیزا هم ندارم با این وضع بین این دوتا کدوم بهتره برم معدلم هم ۲۰ هست ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگن خیلی سخته اگه هزینه نکنی نمیتونی قبول شی بنظرتون اگه برم میتونم رشته خوب قبول شم چون اصلا دل ...

ببین هزینه کردن میتونه تاثیرگذار باشه ولی تمام ماجرا نیست 

به نظر من که میشه 

خیلی هم به حرف های افراد سایت و بقیه گوش نکن در این مورد بخاطر اینکه خیلی ها چون خودشون نتوستن بقیه رو هم ناامید میکنن

از تجربی تونستین به جای خوبی برسین ؟

ببین من امسال میره یازدهم هدفم کنکور نبود هیچ وقت 

و فقط به المپیاد فکر میکردم 

زمانی که رفتم و وارد المپیاد شدم همین حرف ها رو بهم میزدن و همه ی حرفاشون برعکس شد

من بخاطر المپیاد با خیلی از رتبه خفن های کنکور و...ارتباط داشتم با همه شون صحبت کردم و خلاصه ی حرف همه تلاش بود 

بقیه چیزها شاید تاثیر داشته باشه ولی همه ی ماجرا نیست واقعا 

مخصوصا الان که سایت ها و... هستن و نیاز نیست خیلی هزینه کنی

دوست من خانواده به شدت خسیسی داشت ولی با تلاش پارسال پزشکی قبول شد اونقدر هم هزینه نکرد واقعا

ببین من امسال میره یازدهم هدفم کنکور نبود هیچ وقت و فقط به المپیاد فکر میکردم زمانی که رفتم و وارد ا ...

چه خوب من از هرکی میپرسم میگه تجربی به درد نمیخوره اگه بری چند سال پشت کنکور میمونی و از تجربی نمیتونی به جایی برسی 

چه خوب من از هرکی میپرسم میگه تجربی به درد نمیخوره اگه بری چند سال پشت کنکور میمونی و از تجربی نمیتو ...

ببین حرف منم همینه چون خودشون نتونستن میگن نمیشه 

من زمانی که میخواستم برای المپیاد بخونم همین حرف ها رو بهم میزدن و...

ولی واقعا از نظر من اینطوری نیست 

ببین هر کس با توجه به قالب زندگی و شخصیت خودش نظر میده 

و واقعا نمیشه گفت همه ی حرفاشون درسته باید با توجه به زندگی خودت بسنجی حرفاشون رو

ببین واقعیت اینه که کسی که ازدواج خوبی داشته باشه ازدواج رو توصیه میکنه ولی کسی که توی ازدواج شکست خورده پیشنهادش نمیکنه 

کسی که با درس به جایی رسیده درس خوندن رو توصیه میکنه ولی کسی که با استفاده از مهارتش چیزی رو به دست آورده میگه درس خوندن به درد نمیخوره