2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

535 بازدید | 31 پست

سلام خانما 

من خانواده شوهرم چندماهه باهامون قطع رابطه کردن و باوجود اینکه ما چنددفعه رفتیم خونشون اونا اصلا نیومدن منم به شوهرم گفتم دیگه نمیام خونتون خودت تنها برو هروقت خاستی بری اونم موافقه

به نظرتون چکار کنم؟ برم یا نرم؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بابا بشین خونت عشقو حال کن😅

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

چندبار اون بره یکبارشم تو همراهش برو هم قطع رابطه نکردی هم زیاد نمیری

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

عزیزم ما تقریبا هفته ای یکبار میریم اما اونها شاید در کل سالی چند بار بیان ما هم مشکلی با این وضع نداریم. البته خانواده خودمم همبنقدر میان. دیگه سنی ازشون گذشته نباید توقع داشت. منزل خودشون راحتترن. ما جوونتریم باید بیشتر بهشون سر بزنیم دیگه نباید مقایسه کنی خودتون و اونها رو. من باشم زیاد نمیذارم شوهرم تنها بره چون احتماله زیاد شدن حرف و حدیثها هست. یا فکر کنی ممکنه اونجا پرش کنن و بیاد به تو بتوپه. خودتم همراش برو سخت نگیر

نرومنم 3ساله نرفتم الانم شوهرم خودش رفته دخترمم دادم برد هرنذری دارن هرچی گفت توهم بیانرفتم 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

قطع رابطه جز خورد کردن اعصاب خودتون و کناره گیری از فامیل همسرتون هیچ نتیجه ایی نداره من هم قطع رابطه کردم هم رابطه داشتم به یقین میگم واقعا قطع رابطه هیچ نتیجه مثبتی نداره آدم باید سعی کنه روابطش را مدیریت کنه الان که من حساب شده میرم و میام واقعا هم عزیزم هم حرف و حدیث پیش نمیاد هم پیش خودم راحتم و احساس بدی ندارم که از فامیل شوهرم جدام ولی اونا همه با هم خوبند 

چرا قطع رابطه کردن ؟

والا خودمم نمدونم ولی ما بی نهایت باهم صمیمی بودیم 

من بابام میخاست برام خونه بخره 6میلیون به مادرشوهرم قرض داده بودم برا خونه لازم داشتیم شوهرم گفت زنگ بزن بگیر منم زنگ زدم گفتم از همون موقع باهام سرد شدن و نمیان 

ولی در کل از اولشم با خونه خریدن ما مخالف بودن حتی یه تبریک نگفتن بهم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
من اصلا با قطع رابطه موافق نیستم من بودم میرفتم به خاطر همسرم نیان چه بهتر خب اونابزرگترن مابایدبریم

هروقت میرم از اول تا آخر فقط میشینم هیچ حرفی باهام نمیزنن اونم مادرشوهر منکه همیشه هرمشکلی داشت بهم میگفت

واقعا اعصابم خورده ازین تغییر رفتار یهوییشون