2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 31 پست
عزیزم ما تقریبا هفته ای یکبار میریم اما اونها شاید در کل سالی چند بار بیان ما هم مشکلی با این وضع ند ...

آخه مادرشوهر من خیلی جوونه قبلا ک تو عقد بودم یکسره خونه ما بود

اصلا همه مشکلاشون رو به من و خانوادم میگفتن چه مادرشوهرم چه پدرشوهرم

حتی با خانواده های خودشونم قطع رابطه بودن ولی الان با اونا خوب شدن با ما اینجوری

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
چند ماهه؟ یعنی شما دعوت کردین و نیومدن؟ والا ما هرهفته میریم دیدن مادرشوهرم اینا ولی اونا سالی دو ...

نه من دعوت نکردم بخاطره اینکه اوناهم هیچ وقت منو دعوت نکردن حتی پاگشاهم نکردن چه برسه به دعوت

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور که میگی ذاتا بد نیستن

غیر منطقیه این قطع رابطه،مخصوصا اینکه حق با شماستو طلبتونو میخواستین

اما شمام اشتباه کردی تماس گرفتی،من نمیدونم چرا خانما خودشونو میندازن جلو،پس شوهرت چکارس...

یه جورایی بشون برخورده و رفتن تو قیافه

من جای شما بودم دلشونو بدست میاوردم،جون ذاتن بد نیستن و اینکه خودتونم ازین قطع رابطه ناراحتین و البته بخاطر همسرتون

خدام اینجور راضی تره

هروقت میرم از اول تا آخر فقط میشینم هیچ حرفی باهام نمیزنن اونم مادرشوهر منکه همیشه هرمشکلی داشت بهم ...

حرف نزنن چیکارشون داری بابا سیاست داشته باش شما اگه باخانواده شوهرت خوب باشی عشق شوهرت به شما چن برابرمیشه باورکن راس میگم😊

من طبقه دوم خونه بابام میشینم مفت و مجانی حتی تو عقدم شوهرم شبانه روز پیش من بود و همین طبقه دستمون بود یعنی ی جورایی مستقل بعد برا عروسی شوهرم گفت بجای پول جهیزیه خونه بخریم منم گفتم باشه باوجود اینکه کمتر دختری هست ک از جهیزیه اش بزنه بعد ما پول خرج و مخارج رو گرفتیم درصورتیکه خانواده شوهرم کلا برا همه چی حتی سرویس و حلقه به ما 20 میلیون دادن !!!!!!!!! و گفتن ما با همین میخاستیم براتون خرج کنیم ماام با کلی خسیس بازی ی مجلس 13 میلیونی گرفتیم بعدشم چندتا تیکه وسیله خریدم بقیه وسایلمم همه مال خودم بود 

بعدش ک خونه خریدیم به شوهرم گفته بودن ک توام باید تو خونه سهم میداشتی در صورتیکه کل پول از خودمون بود

اینجور که میگی ذاتا بد نیستن غیر منطقیه این قطع رابطه،مخصوصا اینکه حق با شماستو طلبتونو میخواستین ...

آخه چون من پول داده بودم شوهرم گفت به من چه خودت دادی خودتم زنگ بزن بگیر

نه ذاتا بد نیستن با وجوده اینکه مارو هیچ ساپورت مالی نکردن ولی بدجنس نیستن و منم بدی ندیدم ازشون

حرف نزنن چیکارشون داری بابا سیاست داشته باش شما اگه باخانواده شوهرت خوب باشی عشق شوهرت به شما چن برا ...

من بی نهایت باهاشون خوب بودم در حدی ک شوهرم میگفت اینقدر با مامانم صمیمی نباش

ولی الان واقعا با این کارشون آبرو منو بردن تازه شوهرمم ک هرچندوقت یه بار میره خونشون من به زور میفرستمش خودش هیچ رغبتی نداره

آخه چون من پول داده بودم شوهرم گفت به من چه خودت دادی خودتم زنگ بزن بگیر نه ذاتا بد نیستن با وجوده ...

خوب شما یه بار خیلی صمیمانه دعوتشون کن،محبت کن

شما کوچیکتری،اونام یکم حس کوچیکی کردن،مخصوصا اینکه پدرتون اقدام کردن واسه خرید خونه

حیف رابطه ی خوبتون قط بشه،دوباره تلاش کنو بساز

با دعوت،خرید کادو،درد دل کن تا اونام سرحرفو باز کنن...یه مدل چشم و گوشتو ببندو تلاش کن،نتیجه میگیری...چون از ریشه خوبن فقط یه سوتفاهم که ایشاالله اونم حل میشه

و اینکه مادرشوهرم چون قبلا ماهی چندبار خونه مامانم اینا میومد و الان دیگه نمیاد همه عالم و آدم فهمیدن و یکسره سراغشو میگیرن و من ازین بابت اعصابم حسابی خورده

نمدونم به همسایه و فامیل چی بگم   

حتی چند دفعه خواهرامم دعوتشون کردن نیومدن 

خوب شما یه بار خیلی صمیمانه دعوتشون کن،محبت کن شما کوچیکتری،اونام یکم حس کوچیکی کردن،مخصوصا اینکه پ ...

آخه من از اول ک ازدواج کردم شوهرم داشت درس میخوند الانم سربازه یعنی کل پشتوانه ی ما خانواده منن وگرنه شوهرم هیچی نداره

اونا بجایی ک تو این موقعیت پشت ما باشن و قدره منو بدونن ک با آبرو دارم با شوهرم زندگی میکنم و هیچی نمیگم بیشتر پشتمون رو خالی کردن

وا معلومه که نباید سهم ببره.. خوب کاری کردی...

هههههههههههه ولی پدرشوهرم دوست داشت من عروسی نگیرم همون یه ذره پول رو بزاریم رو خونه ک یه چیزی بخوره به نامشون

در صورتیکه من یه نامزدی خوب گرفته بودم

نه من دعوت نکردم بخاطره اینکه اوناهم هیچ وقت منو دعوت نکردن حتی پاگشاهم نکردن چه برسه به دعوت

خب پس این که نمیشه قطع ارتباط

حداقل تو خانواده ی ما اینجوریه که بچه ها به پدر و مادر سر میزنن ولی پدر و مادر تا دعوت نشن نمیرن

آخه من از اول ک ازدواج کردم شوهرم داشت درس میخوند الانم سربازه یعنی کل پشتوانه ی ما خانواده منن وگرن ...

بنظرم خیلی پرتوقعی عزیزم

چه پدرو مادر شما،چه پدرو مادر همسرتون هیچ وظیفه ای ندارن که زندگی شما دونفرو بسازن،حالا اگر پدرشما بخاطر آسایشو راحتی دخترش تلاش میکنه جای تشکرداره،خدا مالشونو زیاد کنه وخیرشون بده

ولی نباید وسیله ای بشه که شما خودتو سرتر از همسر و خونواده ش ببینید،یا اینکه باعث منت و گله و کدورت بشه...شما دونفر تنتون سلامت گلم،خودتون زندگیتونو بسازینو از هیچکسم توقع نداشته باشین

هرکسی اختیار خودشو مالشو داره

دلتو صاف کن،غرورو بزار کنار...فقط از خدا سلامتیو دل خوش واسه خودتو همسرتو خونواده ها بخواه و بس

خب پس این که نمیشه قطع ارتباط حداقل تو خانواده ی ما اینجوریه که بچه ها به پدر و مادر سر میزنن ولی پ ...

وااااااااااا چه چیزا

پس چطور قبلش میومدن؟!!!!!         الان قشنگ تابلو دارن با ما لج میکنن چون تا دم دره خونه ام اومد مادرشوهرم فقط چون کار داشت ولی هرچی تعارف کردم نیومد بالا 

منکه مامان خودم همیشه زنگ میزنه احوال عروساشو میپرسه یا میگه بیاین خونمون