2777
2789
عنوان

رژیم آب درمانی (40 روزه )

3794 بازدید | 32 پست

_ اگر کسی تجربه ای داره مشاوره بده و راهنمایی کنه

_ اگر کسی قراره نصحیت کنه تاپیک نیاد

_ لایک کنین توضیح میدم به طور کامل تر

_ اگر کسی میخواد شروع کنه اعلام کنه گروه شیم باهام شروع کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار گرفتم یه بار بیستودوسه روز یه بار پونزده روز و واقعا روزی یک کیلو کم میکردم ولی الان که بهش فکر میکنم دلم به خودم میسوزه میگم گناه داشتم و اینقدر سختی دادن حق من نبود اونم بخاطر قضاوت ها و فکر های بی جای یسری عوضی چون میخواستم سریع جواب بگیرم ،ولی سلامتی تناسب اندام قشنگه با حوصله ،ولی پذیرشم خوبه من همینجوری که هستم خودمو دوست دارم ولی برای بهتر شدنمم تلاش میکنم ،قصدم نصیحت نبود فقط تجربمو به اشتراک گذاشتم 

برای لاغریه؟ 

اخه شنیدم برای مشکل کبد کلیه و قند هم انجام میدن البته با شرایط خاص

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

رژیم آب درمانی سه سطح اصلی داره آسون متوسط سخت 

آسون (سه روز) : به مدت سه روز فقط میشه انواع دمنوش، انواع چای ، آب ، عسل یا خرما در صورت ضعف کردن خورد نکته : حواستون باشه بعد سه روز پر خوری نکنین تا برنگرده

متوسط (یه هفته) : به مدت یه هفته فقط میشه انواع دمنوش ، انواع چای ، آب ، عسل یا خرما در صورت ضعف کردن خورد 

نکته : تا سه روز بعد رژیم غذای بسیار سبک بخورین و بعدش برای اینکه برنگرده با حواستون باشه پرخوری نکنین

نکته : تا دو هفته بعد از اتمام رژیم مجددا رژیم رو استارت نزنین 

رژیم آب درمانی سه سطح اصلی داره آسون متوسط سخت آسون (سه روز) : به مدت سه روز فقط میشه انواع دمنوش، ا ...

سخت ( چهل روزه ) : به مدت چهل روز فقط میشه انواع دمنوش ، انواع چای ،آب و عسل یا خرما در صورت ضعف کردن خورد  

نکته بعد از اتمام دوره رژیم :

پنج روز اول : آبمیوه و نوشیدنی رقیق

پنج روز دوم : آبمیوه و نوشیدنی غلیظ

پنج روز سوم : مایعات مثل انواع سوپ ، انواع آش 

پنج روز چهارم : غذا های سبک توصیه میشود